Konec bankovnictví u ČS a XP
Moderátor: Moderátoři
Osobne proti HDD nic nemam. Jako uloziste mam HDD 2x4TB v RAIDu1, ale na system je to v dnesni dobe uz dost pase. Je to pomale, uzivatele bezhlave ukoncuji kde jake sluzby ve snaze zrychlit system a pak jsou plne fora stiznosti ze jim nefunguje toto ci tamto a jak je to mozne apod...
Nejlepší je tyto "programy" odstřelit pomocí Revo Uninstalleru a potom i smazat veškeré odkazy v registrech (2x). Tento program mi hodněkrát lehce pomohl tam, kde jsem se zbytečně trápil a u klienta je to vůbec paráda.
Já se totiž v registrech taky nevrtám. Za mě to to udělá ten Revo Uninstaller a pořádně. Je to totiž jeden z mála programů, který umí počítač vyčistit po odinstalaci nějakého programu tak, jako by tam nebyl, aby ti mohl sloužit. Měl by sis ho stáhnout, v klidu probrat a uvidíš, jak to počítač může sloužit doopravdy a ne jen teoreticky.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Čili navážu na předchozí příspěvek. Mám promítačku, co funguje (po rozborce a sborce, neb tato je 40 let stará) a není potřeba se v ní vrtat. Jen podle návodu občas přimáznout a jede se. Jako příměr k počítači mi to trochu kulhá; počítač se neopotřebuje, nezašpiní. A když odejde HW (v promítačce rupne žárovka nebo řemínek), tak se HW vymění a jedu dál.
No a v tom je právě jádro pudla - počítač, resp. jeho operační systém, se během jeho provozu "usilovně" znečišťuje. K jeho "čistění a mazání" je dobré používat vhodné prostředky a "oleje". O jednom z nich se zmínil právě p32.Hubert_79 píše:...Jako příměr k počítači mi to trochu kulhá; počítač se neopotřebuje, nezašpiní...