Už rostou...
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Problém hub je, kde rostou a jak mají rozsáhlý podhoubí. Když vezmu ty potvory bílý u mě na zahradě, můžem se bavit o desítkách m². Takže si klidně můžou nasát nějaký svinstvo, kdybych ho tady někde zakopal. Kdoví, co těží u mě, že se jim tady tak líbí a každej rok rostou někde jinde.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ale les byl všude takový vyprahlý, suchý.
Kamarádka byla včera v Brdech (kolem Padrtí) a měli hub kýbl.
Oslů, co si dokážou splést muchomůrky a závojenky se žampióny, nebo s bedlami, je bohužel furt dost.
Když se k tomu přidá ještě fakt, že jedovatý rostou i tehdy, kdy jedlé ne, tak je ke smůle nakročeno tím spíš.
Vedle u sousedů radši vyhodili celý košík. Panímáma do něj přiložila i pět kusů té bílé varianty muchomůrky, roste to tady dost. Vždy na jiných místech, než varianta zelená. Nikdo nechtěl nic riskovat, tak to radši vyhodili celý. Panímámu, slepou jak patrona a ne nejchytřejší, už radši na houby neberou
vy, synci (a holky) bastlíři, co tak zkonstruovat přenosný kontaktní indikátor jedlých (a jedovatých) hub to by byl tržní trhák jako řemen, co říkáte ?
dřív či pozdějc to číňan vykoumá, uvidíte sami
Hubert_79 píše:Maloskalsko bych moc do Jičínska neřadil.
Máš recht, popletl jsem si to s Hruboskalskem, to je jižně od Turnova, od Jičína cca 16 km. Na zámku Hrubá Skála jsme kdysi zapili maturu a pak to ještě nedávno zopákli z vlastních zásob, protože zrovna zuřila metanolová prohibice.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!