Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3
Moderátor: Moderátoři
Možná je to i tím, že bych se těžko smiřoval s faktem, že mám ten vercajk, třeba akušroubovák či vrtačku po dvou letech opravdu zahodit a jít si pro něco nového.
Vím, že to dneska bohužel takto je.
Já ale patřím k té nešťastné generaci, co si pořizovala jakýkoli dražší vercajk jako "dlouhodobou investici". Ne samozřejmě úplně navěky, to jistě ne, ale dejme tomu na 10-20 let.
Třeba mému známému sloužil DU10, páječka i ten základní slaboproudý vercajk čtyřicet let. Asi by si neuměl představit, že by třeba ten měřák při poruše jednoduše zahodil a šel si koupit jiný.
Prostě nedovedu té své blbé hlavě poručit, aby zrovna tohle /nákup vercajku/ akceptovala.
Teda konkrétně to, že vědomě kupuju ošizený šmejd, co se skrz všemožné úspory brzo posere/zlomí/ohne/zatupí. To prostě už nesvedu.
I toho blbého Sráče jsem v Penny vlastně koupil ne proto, že bych ho potřeboval, ale jenom ze zvědavosti, co za tak málo peněz najdu uvnitř.
pracuji v automobilce šikmookých, vedení korců necourá po provoze jen čučí v kanclu do beden, počítá tržby, náklady a mistr je náš chlap takže vydržet se tam tak-nějak dá
legrační jsou ovšem trojjazyčné tabulky (na WC třeba taky) šetřte vodou, elektřinou, po použití zařízení zhasínejte, děkujeme vám ! no zkrátka - nejsem sám
starecd píše:Tak jsou na tom asi i dnešní pájecí stanice, mám pero z Lídlu za 80Kč a už ani nevím, jak dlouho, kupodivu funguje. Tehdy jsem koupil 2Ks, to druhé jsem zatím nezkoušel, ale na to minimum, co pájím, bohatě stačí.
To druhe vyskusaj. Jedno som vyhodil nove nepouzite - prerusene teleso. Otec to kupil, nikdy nepouzil a ked ho potreboval, tak zistil, ze nefunguje...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě