To je pravda. Ja sa ho však nechystám predať. Len ma zaujala tá cena...houmr píše:Predávajú ještě nezanená kupujú...
Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3
Moderátor: Moderátoři
Milan_F píše:TAKJAN píše:výhybka taky docela poctivá.
Houby poctivá. Krabicáky vyházet a místo nich MKT nebo MKP. Možná si tím zachráníš dnes už hůře sehnatelné vejškáče (byť se žlutym vrchlíkem).
Když už měnit kondíky, nebylo by lepší dát do toho ještě kousek práce navíc a udělat tu výhybku rovnou novou? Návrh na to existuje, ani ani nijak zvlášť složitý a přeci jen je to někde jinde než ty původní.
V dohledné době bych se rád takto dostal k opravě mých ARS1034 se stejným osazením, od kterých se ke mě dostaly velice zachovalé skelety (původně vyhozené, málem skončily ve sběráku). Reproduktory v perfekt stavu na to mám skladem, takže zbývá jen vyrobit novou výhybku. Měřený návrh už mám.
Jinak to chce hlavně zatlumit ten vnitřní prostor, bez toho to jsou basy jak ze sudu, které hučí a bouchají, ale kontrolované basy nikde.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
No, přinesl jsem to domu, vrátil řemínek na místo, očistil, zapojil. Teď mi to hraje přes ten receiver JVC (taky z popelnice). Vlastně přemýšlím co s tím
Kupodivu není ulomená pacička, která jistí ramínko ve stojánku. Autostop a všechno to funguje. Má to dokonce dole šroubky na nastavení rychlostí (+ a -). Zřejmě to bude k nějaké midi sestavě.
Klep-klep, nikdy jsem si domů žádný "bonus" nepřinesl, ale vím o hodně případech, kdy si kolegové dotáhli do baráku všelicos..
Pohání ho 4 AA články, vyžaduje CompactFlash kartu. Nějak funguje.