Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
Pravděpodobně ani nejde koupit náhradní hrot.
Tu pájku mám, kupoval jsem ji původně kvůli synovi. Původní hrot jsem vůbec nepoužil, nemá vhodný tvar. Správný hrot jsem si vyrobil z mosazné tyčky (vyřízl závit a do špičky vybrousil buskou). Na občasné výměny EPROM v televizi to stačí, akorát by mohla víc hřát. Výměna výkonového SMD tranzistoru už je voser...
pro evropská futra malá úprava kouskem dřevěné lišty 30x30mm, 4 ks v balení, kov
(najde uplatnění v bytě, kanceláři, garáži i dílničce)
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hledal jsem jiného výrobce a ty parametry vs cena to ani omylem na trhu nenajdeš. Buď klasika motor, nebo jen 2A baterie, někde ani baterie není a cena za ni je litr a víc. Dále bez příklepu, skončil jsem blízko 5 000 a i tak jsem nebyl spokojen. Ta vrtačka v jádru není úmyslný zmetek, to ne ale kazí to výroba určitých částí. Ale ve výsledku je to jedno, něco nefunguje jak má a zákoš má zlost.
Teď jsem hledal na googlu kontakt na centrálu v Německu, aby se konečně něco hnulo, bohužel marně je tam fůra kokotin, ale kontakt žádný. Neví někdo? Moc díky za pomoc.
termit256:jednak to má 13,5Kg a kupoval jsem to na shopu a jestli jsi někdy zkoušel zákaznickou linku, tak víš, že se nic nedozvíš, bo čísla na prodejny zrušili(na rozdíl od Kaufu, kde fungují) a když tam krám dotáhnu bez domluvy, pošlou mě do řiti.Chystá se tam ve čtvrtek, tak uvidím