Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
Problém je v nějakých preferencích Počty a nebo mají firemní odesílatelé bordel v nabídce výdejních míst a nebo mají ve smlouvě befel posílat jen na Počtu?
Se re mě to, jednu Balíkovnu mám minutu chůze, otevřeno 12 hodin denně, taky sobota a neděle. Počta je bez parkování, pěšky 15 minut a vždy fronta jako kráva a otevíračka taky na pytel, max 6 hodin denně.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ono asi záleží na tom, co za "vyhledávač" poboček onen eshop používá.
Mně to třeba zásadně nabízí v České Skalici trafiku. Přitom já chci poštu. Ale už vím, jak je potřeba to hledání dokončit.
ransom píše: Teprve po odentrování zadaného PSČ nebo místa vyjede všecky relevantní pobočky.
Ne, teď jsem to zkusil na Hadexu a ani odentrování PSČ ani zadání města nic, stále jen Počta.
Když to pošlu na Zásilkovnu, tak mě vypíše mraky míst. PPL to samý. Jiný služby v nabídce dopravy nemaj.
Celeron píše:Mě to jako přihlášenej dává jen Počtu...
Tohle vypadá na nějaký problém webového rozhraní na Hadexu. Doporučuji napsat do Hadexu na adresu poradna@hadex.cz ať to prověří. Pokud je to problém jen čistě na jejich straně tak by to měli opravit. Pokud by se ukázalo, že je to z části nějak způsobeno nějakým problémem na Vaší straně, tak je požádejte ať vám poradí jak to obejít tak, aby to fungovalo správně i když jste přihlášený.