Jako mlaďas jsem to měl. Bez rádia. Ovšem, což bylo horší, neměl jsem k tomu ani jednu kazetu. Koupil jsem to v nějakým bazaru za pár peněz, ani nevěděl, co to vlastně je. Doma jsem se tím prohrabal. Na pásku musela být kovová fólie, protože hlava se přesouvala po spojení dvou kontaktů v páskové dráze. Která jede stopa ukazovaly malé žárovečky. Vždy svítila 1 ze 4. Na dvířkách pro kazetu byl nápis "Solid state car stereo". Protože kazetu se mi sehnat nepodařilo, rozhodl jsem se z toho udělat malý zeslíček. Oba kanály stejně zkreslovaly. Koncáky měly budící trafa, které budily koncové tranzistory. Klidový proud se nastavoval pro každý tranzistor zvlášt. Všechny 4 odpory jsem musel vyměnit za menší, pak to hrálo ok. Později mi došlo, že to bylo na 24V, tahle možnost mě zprvu vůbec nenapadla. Mechaniku jsem vytáh a dal místo ní trafo s usměrňovačem. O mechaniku projevil zájem starší kolega z práce, tak jsem mu ji donesl s tím, že mi za ni přinese něco z videa. No už nepřinesl. Umřel. Zesilovač pak těšil pracovníky v práci, no některé zas naopak vytáčel k nepříčetnosti

Nakonec mi ho i s reprama někdo ukradl. Tak takhle skončila v našich končinách tato zvláštnost. Zůstal mi z toho snímací zesilovač, byl na samostatné DPS, takže ho asi ještě někde mám. A pak možná ještě ty 4 žárovičky, měly drátěné vývody a byly nacpané v jakýmsi gumovým futrálku.