Používá se to třeba ve špitálech na zásuvky které jsou určené pro konkrétní přístroj (třeba zásuvka za oddělovacím trafem pro nějaké EKG nebo zásuvka za záložákem pro dýchací přístroj). Ten plastový klíč se nalepí na vidlici toho kardiomonitoru a když se monitor převáží po pokojích tak jej lze zapnout jen do oddélené zásuvky a zas do zásuvky pro monitor za trafem třeba uklizečka omylem nepíchne vysavač...
Vtipy, vtipné články a odkazy XII
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
Používá se to třeba ve špitálech na zásuvky které jsou určené pro konkrétní přístroj (třeba zásuvka za oddělovacím trafem pro nějaké EKG nebo zásuvka za záložákem pro dýchací přístroj). Ten plastový klíč se nalepí na vidlici toho kardiomonitoru a když se monitor převáží po pokojích tak jej lze zapnout jen do oddélené zásuvky a zas do zásuvky pro monitor za trafem třeba uklizečka omylem nepíchne vysavač...
- Přílohy
-
príspevky.gif- (227.99 KiB) Staženo 37 x
protektor.gif- (265.1 KiB) Staženo 46 x
-
vejce.gif- (290.78 KiB) Staženo 38 x
My jsme měli zase tohle:https://www.novinky.cz/clanek/krimi-splaseny-mustang-radil-na-krizovatce-cerstvy-padesatnik-neukociroval-narozeninovy-darek-40465494. Dobrý na tom je, že řidič byl nalitej, neměl řidičák a má papír na nesvéprávnost, takže za nic nezodpovídá, flastr nebo bručení dostane ten, kdo mu půjčil klíčky, pokud je tedy neukradl.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jinak - bylo téměř jasno (obloba "zastíněná" pískem ze Sahary); max. teplota v 15:45 byla 19,9°C; trochu větrno (nwm, proč mi nejde uložit obr. tepl. grafu - jsem PC-lama)"Ahoj Pepo, tak co je u vás novýho?"
"Ále představ si, že ségra porodila ve frontě na poště."
"To je hustý!"
"Ne. Hustý je, že když na tu poštu přišla, ještě ani nebyla těhotná."
Jinak - for all
Jelikož TESLA bodovala, přidám další: