Sú to dva sety - každý za tú rovnakú cenu... na alíku si to vyskladáš všetko spolu za asi 1/2 ceny... ako ja

Všetko je to na prvý pohľad aj s čiernymi okuliarmi Čína - akurát s logom Park...
Podložku som použil 2x pri nejakej príležitosti s prácou na malom SMD plošáku. Ináč mi to len zavadzia. Radšej robím na pertinaxovej podložke 300x400, kde mám úchyty na lupu a chňapky/krokodíle na husích krkoch.. a na očistenie mi stačí plastová škrabka a handrička. Tie odkladacie chlieviky sú fajn, ale ja používam radšej plechovice od rybičiek, rozdelených na viac dielov - lebo keď potrebujem prejsť na niečo iné, je pohodlnejšie odložiť pár krabičiek, ako z tých chlievikov to pinzetou vyberať a zas to do niečoho dávať.. Asi si spravím ešte väčšiu pertinaxovú podložku, aby tam tá silikonóvá mohla byť tiež... ľahšie sa to bude odkladať mimo prac. priestoru.
Stojan na spájkovačku je dobrý - 2 struny ako držiak je fajn, ale je moc ľahký..
- špongia k nemu je moc tenučká a "lieta" po stojane pri utieraní hrotu... kúpil som ich 10ks za babku, zlepil som po dva kusy k sebe (tavným lepidlom z pištole) a medzi vrstvy plochý neodýmový magnet - nie je to ako origo od napr. ERSA, ale dá sa
- Tá "kukaňa" na medenú drôtenku je super... o stojanček som ju "chytil" ďaľším neodýmom a spolu to už má aj akú-takú tuhosť pri manipulácii so spájkovačkou.
- Odspájkovacia pumpa + cvikačky sú bežného čínskeho prevedenia - a sú aj použiteľné