Aktuálně Česká pošta

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
rnbw

#976 Příspěvek od rnbw »

Existuje nekonecno spocitatelne a nespocitatelne. To je matematika.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#977 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak jasně, viz třeba limity. Ale to už jsme trošku uhnuli od tématu, ne?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Pikofarad

#978 Příspěvek od Pikofarad »

Čekám jeden balík do ruky,ale přišly mi 2 sms o podání dvou zásilek a dvě různá sledovací čísla ,jeden balík by měl mít 9kg,to pasuje,druhý ukazuje 8kg.Covid už asi pronikl i do softu pošty??? :o
danhard

#979 Příspěvek od danhard »

Tak asi dostaneš dva balíky :D
_luky_

#980 Příspěvek od _luky_ »

Ten podnik funguje naprosto mimo fyzikální zákony.
Včera mi ve tři odpoledne poslali SMS a email, že mi budou doručovat balík mezi 8-14. A přivezl to v šest večer. Prostě nekauzální systém.
dobrman

#981 Příspěvek od dobrman »

On ten bordel je nakažlivější než Covid.....
předevčírem mi přišel mail a SMS od PPL, že mi 22.10. mezi 12:00 - 14:00 budou doručovat balík. Včera kolem 11:00 jsem ze zvědavosti koukl na jejich web a zjistil jsem, že zásilka nebyla doručena, adresát nezastižen...
Zavolal jsem šoférovi a dozvěděl jsem se, že mi 3x volal a že jsem to nebral. Po chvíli dohadování, že tedy ke mě zajede. Přijel asi v půl jedný, předal balíček, ale nechtěl mi ukázat mobil, že mi volal.... :D
Takže nejen ČP, ale asi se to šíří.... :(
PotPalo

#982 Příspěvek od PotPalo »

To máte ešte dobré. U nás poštový kuriér pošle SMS že dnes vám bude doručená zásielka, a nakoniec príde na druhý deň.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
danhard

#983 Příspěvek od danhard »

_luky_ píše:Ten podnik funguje naprosto mimo fyzikální zákony.

Naopak, řídí se posledními poznatky vědy :D
https://www.youtube.com/watch?v=EfpPUXOKcIY
danhard

#984 Příspěvek od danhard »

Prázdná stránka, zřejmě žádné služby neposkytují :lol:
https://www.ceskaposta.cz/omezeni-vnitrostatnich-sluzeb
p32

#985 Příspěvek od p32 »

Jo, ale mají tam ale Poštovního ombudsmana, aby vznikl dojem, že by i něco řešili. Žena ještě (pravidelně) nedostala (k dnešku) časopis Překvapení, který má předplacený a který měl přijít minulé pondělí. Pošta si z toho prostě dělá bordel a vymlouvá se na všechno, co letí kolem a není to koronavir. Jo a ten časopis je týdeník a ten včerejší jsem taky zvědavej, kdy přijde, jestli vůbec přijde. Jsem jí už říkal, že je to banda nespolehlivých zlodějů a že si z tohoto týdne mohla koupit už včera např. v Kauflandu. Takže, pokud se někdo zastává České Pošty, tak je viditelně švihnutej přes palici. :evil:
sis2

#986 Příspěvek od sis2 »

Ukázka, jak funguje UPS: V den plánovaného doručení balík ze zahraničí nedoručili, ani nezavolali. A večer po zadání Track.Nr. na stránkách UPS sdělení: První doručovací pokus neúspěšný (příjemce nenalezen); požadavek na update doručovací adresy. Adresa odeslána (stejná, jak byl balík adresován odesilatelem) a balík doručen s 2-denním zpožděním. Na doručeném balíku samoztřejmě byla adresa i kontaktní telefon správně.
No a reklamace nebo stížnost na "službu"?
Na zákaznické lince hlasový automat - obehraný kec, jak vyřizují ty, co se dovolali dřív, ... a po 16 minutách spojení zruší.
A customerservice-mail od 22.10. dosud "nestihnul" odpovědět.
Je v tom proti české poště nějaký rozdíl ? - asi akorát, že mají hnědý auta místo modrejch...
p32

#987 Příspěvek od p32 »

Je a dost. U ČP ti nedají vědět ani to. :lol:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#988 Příspěvek od ZdenekHQ »

UPS mně má dojet ve čtvrtek. Vzhledem k těm jejich barvám mám strach, že mě vesnice rovnou pohřbí. Drbny prd vidí. :?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#989 Příspěvek od EKKAR »

Mám tady story jak z hororu na téma kurýři v exGeis.cz - dnes DPD.cz. Předem upozorňuju, jen pro otrlý jedince zvyklý na ledacos. Nuž k věci:

Středa 21. rujence navečer, objednávám v í-šopě JakNaAuto v Chrudimi trošku toho podzimně-zimního dopingu pro Drobka, suma sumárum asi za 2000,- českejch. Důvodem je blížící se povinnej přechod na zimní obutí, já s tím mám spojenou výměnu kapalin a filtrů - abych s autem nemusel tolikrát na dílnu. Termín objednávky volím tak, abych věci dostal domů ještě před státním svátkem a měl čas se do konce týdne objednat v servisu. Dopravu volím Geis s platbou předem, dovoz domů na adresu. Ještě ten večer přichází mailem potvrzení o přijetí objednávky s příslibem co nejrychlejšího odbavení a předání k přepravě. Good, takhle si představuju službu.

Pátek 23. rujenec v průběhu dopoledne - o5 mail z JakNaAuto, tentokrát o změně statusu objednávky = je vyřízena a v nejbližší době bude dána do přepravy, během 48hodin ji v pracovní dny mám čekat (počítají se skutečně jen hodiny z pracovních dnů, ale to se dá pochopit - žádná křeč). Tentýž den čtvrt na 5 odpoledne - mail od DPD.cz, že převzali od JakNaAuto k dopravě zásilku o váze 11,15kg a o datu doručení budu vyrozuměn. To ovšem byla poslední pozitivní informace ohledně týhle zásilky. Říkám si "OK, z Chrudimě do Třebový je to 60kilásků, i kdyby jeli přes depo v Hradci, musejí to během víkendu stihnout i kdyby to jeli s trakařem, v pondělí mám balík doma". V neděli večer pro sichr koukám podle čísla z mailu na tracking, vidím zásilka v přepravě na depo Svitavy, v těšení se na pondělní doručení jsem utvrzen a instruuju Juniora, aby balíček převzal (má kurwidový prázdniny a v 17 letech už má snad dostatek zodpovědnosti, aby dokázal od kurýra balík převzít), protože já budu až do večera makat na kapitálistu.

V pondělí 26. rujence jsem v práci jak na jehlách, čekám kdy se ozve kurýr, abych ho ubezpečil, že já sice doma nejsem, ale osoba schopná zásilku převzít doma bude. Celý den nic, ani sms, ani pokus o hovor. Odpoledne ještě volám postupně 3x domů, jak s balíkem - nic, ani čuchu ani tuchu, nikdo se neozval, nevolal, nezvonil, prostě suchý stručný NIC. Ve 4 odpoledne načuřeně volám na linku podpory DPD chtivej infa co je s balíkem, mají na webu ubezpečení, že funguje až do 17h, leč tuplem ouha - na lince je pouze de bil ní blbot, komolící do sebe naráz několik reklamních hlášek odkazujících na website DPD. Číselný automat volbu přepojení na operátora ignoruje a po 5 minutách neúspěšného předstírání vyzvánění sám zavěšuje. Při opakovaném volání a zadání čísla zásilky chvíli bručí a pak zahlásí, že zásilka byla vyzvednuta DNES 26.10. V 06:11 HODIN OD ODESÍLATELE!!! Už čuchám průser, v 18:15 přijíždím domů, sedám k poču, otevírám sajtu DPD a hledám tracking. Když vyjede, mám pocit, že se o mne pokouší Pepina Klepina - na řádku stojí "ZÁSILKA NEDORUČENA" - což chápu jako sdělení o neúspěšném pokusu se u nás doma dozvonit. Než jsem seřval rodinku na 3 doby jak cuksfíra regruty mě v posledním momentě napadlo rozkliknout "zprávu o nedoručení" - výsledek je v příloze. Doporučuju věnovat pozornost datům a časům uvedeným na výpise. Nejen že balík z Chrudimi veze přejímací depo Hradec, ale ještě ho veze na třídění do Modletic co by erteplí dohodil od Jesenice dědka Danharda a odtamtud teprve do doručovacího depa Svitavy, což jim zabere celej víkend času. Nejen že za tu dobu bych měl žádaný zboží dávno doma, ale měl bych ho i kdybych ho vezl z Chrudimi na trakači ...

Nejdůležitější jsou ovšem poslední 2 řádky - balík dovezli do Svitav, kde ho v pondělí v 6:17 převzali - a v 8:03 NĚKDO zjistil, že zásilka je poškozená. Tudíž ji asi nebude možný doručit, protože adresát by se mohl začít ptát, proč je ta škatule rozervaná jak duše prokletýho básníka. Tudíž se musí honem honem NĚCO UDĚLAT. Neboli, do systému se zadá falešný datum převzetí, jako by balík byl teprve teď přebranej v Chrudimi a mezitím, než adresát začne pátrat, my už s tím něco učuníme, aby to nebylo na nás. V pondělí už jsem samozřejmě nic dalšího nezjistil, akorát nasranej jak toitoika po týdenní technopárty jsem se dnes = v úterý dopoledne znovu pokusil kontaktovat DPD po telefonu. Jejich tracking totiž už moji zásilku vůbec neznal a odmítal ji vyhledat - vypisoval "zadané číslo je chybné, zkuste ho zadat znovu nebo nás kontaktujte přes webový formulář na stránce "DoPrdeleDojdete.cz". Strávil jsem naprosto projebanou čtvrthodinu dalším posloucháním de bil ního blbota, neustále žvanícího cosi o vyřizování telefonátů klientů, co se dovolali přede mnou promíchaně s odkazama na websajtu. Nakonec jsem zavolal do JakNaAuto abych je upozornil, že zásilku budu nejspíš reklamovat, protože status "zásilka poškozena" zjevně nechtěně zveřejněný na podrobném výpisu DPD ve mně vzbuzuje nemalý podezření, že s balíkem nebude asi všecko v pořádku. Ti jediní projevili naprostý pochopení a zájem s problémem něco učunit. Juniorovi jsem nařídil nic nepřebírat, balík maximálně vyfotit a fotky mi poslat. To bylo kolem 9:00 až 9:30 dopoledne a moje vedoucí z mýho telefonování rozhodně nebyla nadšená - naštěstí je sama docela nadšená motoristka a pochopila.

Potom najednou bylo půl druhý a mě zazvonil telefon - a na druhým konci bezdrátu se kupodivu ozval šofér od DPD, že mi veze balík z JakNaAuto, jestli jsem doma !!!
Říkám mu "a prosím vás, proč jste mi nevolali už včera, když podle trackingu byl balík už včera ve čtvrt na 7 ráno ve Svitavách??" - a z něj naprosto bezelstně vyletělo, že mi ani nevolali, protože "ten balík byl nějakej prokopnutej, něco z něj smrdělo a hlavně teklo, tak to skladníci ve Svitavách museli přes noc na dnešek celý přebalit..." !?!?!?! COŽE ?!?!?! Slyším dobře??? On někdo v kurýrní službě může otevírat a přebalovat cizí zásilky???? KURWA VOD KDY?????
V tý objednávce totiž byly 4litry motorovýho oleje Shell Helix HX8, 5 litrů Sheronu na teplotu až -40°C do ostřikovačů, 2 litry rozmrazovače Sheron na skla, litr VIFu - a filtrvložky do sání (papír) a klimy (netkaná textilie plus aktivní uhlí) plus další drobnosti - A ONO JIM Z TOHO NĚCO TEKLO?!?!?!?! Co s tím balíkem kurwa dělali, že NĚCO povolilo a NĚJAKÁ TEKUTINA vytekla ze svýho obalu?? Olej = kanystr z nízkotlakýho PE. Oba Sherony = PET flašky. VIF = plechovka. Představu si učuňte sami ...
Musel jsem se nadechnout a pak jsem pana šoféra ve vší slušnosti poslal do háje zelenýho (on sám za to nejspíš nemoh), že takhle přebalenou zásilku si teda rozhodně nepřeberu, ať se ani nenamáhá k nám jezdit - a ať ji rovnou odevzdá svým povedeným šikulkům kolegáčkům k poslání zpátky. Pak jsem akorát potvrdil do Chrudimi, že zásilku jsem z důvodu zjevného těžkého poškození při přepravě skutečně odmítl převzít a že si radši pro všecko přijedu ještě tenhle týden osobně, kurvid-19 nekurvid-19 a Pryguma nePryguma...
Přílohy
Opera Snímek_2020-10-26_183501_www.geis-group.cz.png
Opera Snímek_2020-10-26_183501_www.geis-group.cz.png
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#990 Příspěvek od Hubert_79 »

Pěkný. Kdybys to možná příště napsal kratší... :roll:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“