Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
- josef_novak
- josef_novak
Některý zásilkovky s dílama/příslušenstvím na auta, menší specializovaný í-šopy s drobným dárkovým nebo výtvarným/dekorativním sortimentem, na jména si zfleku nevzpomenu, ale jsou to takový, kterým se nevyplatilo doposud uzavírat smlouvy na hromadný podávání s dalšíma dopravcema = jinýma než s pýčtou. Prostě ne Mall, ne Allegro, ne Zelenej uřvanej 🤐. BTW, z PRCácka nenakupuju vůbec. Bohatě stačí ten šmejd, kterej sem projde díky přebalení z lodního kontejneru do krabiček/blistrů s potiskem €U v Cholerze Pszonskej ...DukeNuke píše:To je tak, když někdo umí nakupovat jen z čajny. Já občas beru speciální potenciometry z německa a ty jdou jenom poštou.
A kutilmile - nelituju tě
- josef_novak
To je asi tak duchaplný, jako radit někomu co dojíždí vlakem do práce - když má ten vlak furt zpoždění, tak si ber taxíka.josef_novak píše:A že zrovna u tebe, který tady celé roky pěstuješ averzi vůči ČP. Ty snad u slova "pýčta" pokaždé vyvrcholíš.
Jinak to jde jednoduše vyřešit, neobjednávej si nic přes ČP.
- josef_novak
- josef_novak
Co je teda špatně na tomhle?
V den doručení pošlou SMS s dvouhodinovým oknem. Než přijedou, tak zavolají. Když nejsem doma, tak to předají někomu z rodiny. Když se mi nedovolají, tak mi napíšou kontakt, abych si domluvil třeba i zítřejší doručení, což se konkrétně stalo. Když se nepodaří nic, tak si zajdu na poštu.
Co je špatný? Že nic z toho nefunguje tak, jak píšeš. Časový "okno" k doručení není 2h, ale klidně 6h a přes neustálou přítomnost nějaký osoby v daný době na adrese nedojde ani k pokusu o doručení, jednoduše nikdo nezazvoní, ale ve schránce POTOM je papírek s vyrozuměním o nezastižení. Telefon "na doručovacího řidiče" nikdo nezvedne a když nastolicovanej volám na doručovací depo a stěžuju si na liknavost šoféra a dožaduju se opakovanýho doručení, že si na dotyčnýho počkám před barákem, odmítnou mi doručení zopakovat, že si mám počkat na další den. Nejspíš je jim jasný, že by o toho šoféra přišli - jakýmkoliv způsobem. Co mám potom dělat, brát si další volno na další den? Za co jim kurwa platím ty nehorázný ceny, který si opakovaně naprosto nestydatě zvedají? Zaplatím jim za tarif "do ruky" a stejně si musím udělat čas na to jet si pro balík sám svým autem kamsi do pekel a vystát tam frontu?josef_novak píše:...
Co je teda špatně na tomhle?
V den doručení pošlou SMS s dvouhodinovým oknem. Než přijedou, tak zavolají. Když nejsem doma, tak to předají někomu z rodiny. Když se mi nedovolají, tak mi napíšou kontakt, abych si domluvil třeba i zítřejší doručení, což se konkrétně stalo. Když se nepodaří nic, tak si zajdu na poštu.
A kutilmile - nelituju tě
- josef_novak
- josef_novak