http://www.youtube.com/watch?v=yuCDLKfP ... re=related
Diskriminace kuřáků.
Moderátor: Moderátoři
Diskriminace kuřáků.
Idiot,idiot,idiot.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- tomasjedno
pajosek2 píše:Aha,takže pokud bude někdo masturbovat na veřejnosti,tak se vlastně nic neděje.Vždyť je svoboda a nikoho tím neomezuje,tak co. Kdo se chce podívat,tak může a ti rejpalové ať se otočí jinam.A když někdo pojede přes obec 100km/hod,tak se nic neděje, bude se to řešit až se něco stane.
Idiot,idiot,idiot.
Teď ještě kdybys nám vysvětlil, jak tvůj výkřik souvisí s projevem pana senátora Kubery, a na koho se vztahuje tvé hodnocení IQ.
Takže to je jeden z důsledků působení Kubery, který ale "má přece pravdu".
- tomasjedno
mtajovsky píše:...Byl to právě Kubera, který byl iniciátorem a hlavním bojovníkem za to, aby za chodníky byly zodpovědné obce, a ne vlastníci přilehlých nemovitostí...
A proto ho mám rád - škoda, že někdo podobný nekandiduje taky u nás.
mtajovsky píše:......A výsledek v praxi? V zimě totálně neuklizené a neschůdné chodníky...
No jak kde. Tam, kde bydlí akorát lidi, kteří soudí, že o schůdnost chodníků se má postarat někdo jiný, stejně jako o úklid bordelu u popelnic, o veřejnou zeleň atd. atd. a sami pro to nejsou ochotni udělat nic, tam to vypadá jak píšete.
Zato tam, kde bydlí alespoň pár lidí, kterým záleží na příjemném prostředí pro život, a jsou ochotni pro to i něco udělat, lidi v zimě holt párkrát vytáhnou hrabla a lopaty (aniž by je někdo nutil), a sníh uklidí.
Já mám to štěstí, že bydlím v takovéhle ulici.