Zesilovač Teson AZK-052, zapojení vstupních konektorů
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
Zesilovač Teson AZK-052, zapojení vstupních konektorů
- Přílohy
-
________________zosilovac.jpg- (178.67 KiB) Staženo 133 x
Žádný z dokumentací mu zřejmě nepomůže. Musel by mít návod k obsluze kde budou citlivosti vstupů popsané, možná to bude i v návodu k údržbě, ale to je nyní na radiohistorii pozastavené a bohužel o jiném prameni nevím...
u MONO 50 jsem hrával na Univerzální vstup, v čem je problém, na co to tak detailně potřebuješ?
Přesunuto, přejmenováno. Killroy
- kevin_mitnick
kevin_mitnick píše:Kamarad tam chce zapojit vystup z notebooku a poustet pres to i muziku. Zkousel jsem to prave pres ten univ. vstup, ale hraje to otresne..
Vzhledem k parametrům toho zesilovače a původnímu určení pro mluvené slovo, to asi moc dobře hrát nebude nikdy.
Původně jsem uvažoval o nějaké předělávce, ale nakonec jsem to vzdal. Dva roky to překáželo u mě v dílně a potom jsem byl rád, že si to nějaký nešťastník odvezl (samozřejmě zadarmo).
.
kevin_mitnick píše:Nezna nekdo zapojeni vstupnich konektoru popripade jejich parametry (vstupni napeti a vstupni odpor). Velice by mi to pomohlo...
už si to přesně nepamatuji . . . je to již dost dávno, co jsem měl tento krám v používání . . .
vstupy "mikrofon" mají cca 5- 10mV s impedancí kolem 25KΩ
vstupy "radio, magnetofon a UNI" cca 250mV/ cca 500KΩ
vstup "Gramo" má dvě polohy, pro magnetodynamickou a krystalovou přenosku
M - mag. přenoska cca 10mV/ cca 50KΩ (RIAA)
K - krystalová přenoska cca 500mV/ cca 1MΩ
vstup "1V" není přes korekce, citlivost cca 1V/ cca 10KΩ
pro spojení s výstupem z počítače bych nejspíš použil vstupy "radio, magnetofon a UNI", nebo vstup "1V", ale bude to potřebovat nejspíš nějaké úpravy
(sloučení stereo výstupu PC do jednoho drátu, potom oddělovací tráfko kvůli smyčkám a možná úpravu úrovně nějakým děličem)
- Přílohy
-
AZK052_vstupy-konektory.jpg- (102.21 KiB) Staženo 140 x
-
AZK052_vstupy2.jpg- (91.25 KiB) Staženo 147 x
-
AZK052_vstupy1.jpg- (94.33 KiB) Staženo 139 x
- Přílohy
-
Stereo To Mono Passive.jpg- (65.05 KiB) Staženo 127 x
- kevin_mitnick