Zjištění kreditu u mobilního internetu v notebooku.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Artaban001

Zjištění kreditu u mobilního internetu v notebooku.

#1 Příspěvek od Artaban001 »

Sestava: Notebook Toshiba Tecra S11 s INTERNÍM zařízením pro mobilní internet. (Ericsson F3607gw)
Do notebooku jsem nainstaloval SIM s předplaceným internetem TWIST online. Internet se mi podařilo rozchodit, akorát jsem nenašel způsob, jak zjistit stav kreditu. To "aktivační okno" se již nezobrazuje, internet je rychlostně a vlastnostmi stejný, jako DSL. Jen Upload je vyšší.
Zajímalo by mě, zda existuje stejná aplikace, jako je pro ty externí modemy do USB. Web n walk chtěl konkrétní modemy, s tím mým Ericssonem se nějak neshledal.
lesana87

#2 Příspěvek od lesana87 »

Já jednou za týden až 14 dní vyndám kartu, dám ji do starého mobilu a zjistím kredit. Co se mi ale nepodařilo zjistit, je platnost kreditu, ani v tom mobilu mi ji to nenapíše. Credit info 4601 na datové kartě nefunguje.
hakamusai

#3 Příspěvek od hakamusai »

stav kreditu se dá zjistit v samoobsluze operátora :) Pokud je třeba jednoduše -napsat si soft, kterej se po stisku tlačítka přihlásí na web a vyčte vše potřebné.
Artaban001

#4 Příspěvek od Artaban001 »

No kdybych byl programátor, tak bych se tu asi neptal :-)
Z tou samoobsluhou jsem to prozatím vyřešil. Našel jsem aplikaci, který umí aspoň přijímat SMS, takže se mi podařilo pro zatím zjišťovat kredit po netu. Škoda, že ten "Web n walk" umí podporovat jen samý Huawei a ZTE přes USB a neumí se spojit z existujícím interním modemem.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Habesan »

Vytáčím *101#
Dřív existovala jiná funkce a pak ji zrušili.
Trochu je popros, třeba se ustrnou...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Artaban001

#6 Příspěvek od Artaban001 »

Tak problém je (asi) vyřešen.
Jelikož tu testuji SIM TWIST INTERNET ONLINE, budu psát pouze o této síti.
Takže v první řadě jsem se zaregistroval v "t-zones". Potom jsem nechal povolenou možnost přihlašovat se automaticky (nějak tak. teď to okno před sebou nemám ). Pokud teda vlezu při připojení z tý SIMky na t-mobile, při zvolení "můj T-mobile" se mi otevře aktuální přehled..
Správcovskou aplikaci pro vestavěný 3G modul nemají (mám nějaký Ericsson F3607gw).
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“