Jak zrušit průvodce nově rozp.hardwarem?
Moderátor: Moderátoři
Jak zrušit průvodce nově rozp.hardwarem?
To je právě ta chyba. To neznámé zařízení je tam potřeba nechat. Windowsům je neznámé zařízení ukradené, ale průvodce spustí právě ve chvíli, kdy je zařízení znovu objeveno - odinstalací z PC nezmizí. Pak je možné ve vlastnostech zjistit HW ID a podle něj zařízení najít a nainstalovat správný driver. Vzhledem k tomu, že se to jinak neprojevuje na činnosti, tak bych to čekal na nějakou část čipset driveru.Krakis píše:Ahoj všem,při každém nastartování nebo restartování systému se mi na monitoru objeví tento průvodce.Ve správci je neznámé zařízení a i když ho odinstaluji,po dalším restartu je tam zas.
Achab píše:Tady sice žádný HW nezmizel ale je možné že dotyčný program modifikoval některý ze stávajících ovladačů který pak po odinstalaci není není funkční. Zvlášť tyto "čističe systému" to občas dělají.
Tak už je to pryč.Zkusil jsem vyčistit registr ručně,ale to nepomohlo.Byla tam sice jedna položka od Driver Boostru,ale ani po jejím vymazání se nic nestalo.Až průzkumník mi našel v C:windows/prefetch ještě jeden soubor s koncovkou .pf a to pomohlo.Takže díky všem.
- nepoužívat toto zařízení
stačí na to kliknout pravým tlačítkem a tam je zakázat nebo povolit pak by se již nemělo nic spouštět, ale záleží na konkrétní situaci.
Zařízení tam zůstane nainstalováno, ale jeho ikona bude červeně přeškrtnuta.
- romanzbrna