Sháním schema radiopřijimače Tandberg Sovlsuper 2

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jup

Sháním schema radiopřijimače Tandberg Sovlsuper 2

#1 Příspěvek od jup »

Sháním schema zapojení radiopřijimače Tandberg Sovlsuper 2,brouzdám po netu,ale našel jsem, pouze foto.Pokud někdo máte toto schéma,nebo nevíte kde je sehnat,poraďte,budu velice rád,chtěl bych přijimač zprovoznit.Přeji krásný víkend,jup.
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

jup

#3 Příspěvek od jup »

Je to přesné ono,velký dík a jdu se pustit do rekonstrukce,mám tady ještě přijimač Tandberg Solvsuper 3,ale ten má jiné osazení elektronkama a tudíž asi i jiné zapojení,to bohužel také nemám.To ještě musím také sehnat,ale chybí mně ještě některé elektronky,tak že mám o zábavu postaráno.Pokud ještě máte odkaz na ten přijimač Solvsuper 3,také bych byl rád za to.Velký dík za vše a hodně úspěchů ve vaší bohulibé činnosti přeji,Jup.
Hydrawerk

#4 Příspěvek od Hydrawerk »

Umíte stahovat z elektrotanya.com?
Bez přihlášení lze stáhnout jenom dvě pdf za den.
http://elektrotanya.com/tandberg_solvsu ... nload.html
Asi je to ono. https://uloz.to/!qza3nMqfaHp8/tandberg- ... gul-sm-pdf
jup

#5 Příspěvek od jup »

omlouvám se,ale nějak mně blbne počítač,tak to nechám na zítra a stáhnu si ten odkaz od vás,ale je to ono a zase budu mít další návod k bastlení.Přeji hezký večer a celý víkend,Jup.
jup

#6 Příspěvek od jup »

Tak jsem zprovoznil počítač a stáhl jsem si to schéma,samozřejmě že v radiu byla místo EFM 1,elektronka EM 1,tak že budo moci dát to do pořádku.Moc za vše děkuji a přeji vám vše nej a vše ať se daří,Jup.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“