Divná blokace na webu
Moderátor: Moderátoři
Divná blokace na webu
Nevíte, kde se tento nesmysl nastavuje? Má W8/64 bit.
- Přílohy
-
problem.jpg- (16.99 KiB) Staženo 106 x
Ještě jsem si všiml, že po vyhledání odkazy na jen HTTP stránky mají na konci nějaký delší nesmysl. Dnes tam odpoledne půjdu a uvidíme, jak to půjde u něho doma, včera ještě byl v nemocnici s NB a je možné, že tam něco bylo dáno na tu lepší ochranu. Možná mu to u něho doma dělat nebude.
V notebooku může používat prohlížeč (nebo něco nechtěného), který využívá Proxy nebo VPN atd., těch možností je hodně. A co hledá, tak se taky určitě nepochlubí, třeba něco ve smyslu "jak být dlouho tvrdý", ale to není podle mě, s tím já problém nemám
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Tohle obcházím VPNkou, i když mají většinou zablokované téměř všechny porty, tak některé hold zablokovat nemůžou a většinou jdou prostřelit porty pro DNS 53, HTTP 80, HTTPS 443 nebo webcache 8080. V tu chvíli si můžu dělat co chci, ale už jsem zažil pravidelné odpojování po 50MB stažených dat. Jenže u OpenVPN mám nastavené okamžité znovu-připojení, takže ani při sledování HD TV nedocházelo k výpadkům, protože vždy byly tak 2-3 sekundy nakešované a to stačilo, než se to znova připojilo a načetlo další data.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA