Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
V pátek byl na Artu živák Alenky Cooperové. Tak hnusně nasnímanej zvuk jsem snad v televizi ještě neslyšel. A moc svejch slavnejch pecek taky nedal. Málem jsem to nedokoukal.
Hned potom byly Judáši, album British Steel, to mi trochu náladu spravilo.
Neviděl jsem, neslyšel ale u Coopera zvuk asi navazuje na atmosféru sedmdesátejch
a tehdejší techniku přenosu ? Judaši jsou přeci jenom o dekádu mladší.
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
konosuke píše:Neviděl jsem, neslyšel ale u Coopera zvuk asi navazuje na atmosféru sedmdesátejch a tehdejší techniku přenosu ?
Byl to živák z roku 2013 nebo kolem. Asi to bylo nahraný mikrofonem před publikem, basa a bicí nebyly skoro slyšet. Jó kde jsou ty časy Poisonu z roku 1989.
Kurňa, co to je za monstrumna který hraje Elwood ze ZZ top? Jak se na tom boha jeho dávaj akordy? U vícekrkejch kytar je mě to jasný, ale tohle? Sedmnáctistrunná basa. Když byl dřív tím kytarovým technikem tak si to asi vyrobil sám, nejspíš ze snowboardu.
Pozrel som si aj iné na YT. Keby ešte zmenili tú bezoktávnovnú speváčku.... Babenky silno asi vyrastali na Párploch a najmä Rainbow. Super ! Sa mi páči, ako sa tvária. Samci by sa krútili a tvorili tvrdé ksichty, zatiaľ čo baby: ,,Iba si tak brnkáme nejaké akordy...." P.S. a tá malá prsnatá bubeníčka famózne bácha na bicie, pritom sa tvári, akoby sa ich bála.....