D: Dálkové ovladače, starý LCD monitor Samsung, a další ...

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
VASEK_W

#16 Příspěvek od VASEK_W »

Tak se mi podařilo najít i dokumentaci s pytlíčkem pojistek, žárovek, pružinky do bateriového prostoru a destičkou pro jiný typ baterií, snad ploché. V radiu je standartně osazen v šachtě blok snad pro malé buřty.
Jen pro zajímavost sem dávám rychlé fotky dokumentace. Každá strana je větší než A4. Snad se mi to podaří ještě naskenovat, než to naložím po ránu do auta Petrovi Ž. směřující na okružní jízdu po Moravě.

Takže pro "kremik" bude naloženo rádio s dokumentací a výhybka z mé nabídky.

Vašek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

V jedné době ke každému výrobku schéma, rozpiska součástek a osazovák, v jiné době zákaznické obvody bez datasheetu nebo rovnou s odbroušeným značením.
Zajímavé.
VASEK_W

#18 Příspěvek od VASEK_W »

Zdarma nabízím zdroj (napájecí adaptér) ke staré tiskárně HP co jí mám zlikvidovat. Má dvě výstupní napětí, 15V a 32V obé dá proud něco přes půl ampéry, jak vidno z fotek. Pokud by ho někdo upotřebil pro napájení čehokoliv, tak bych určitě našel ještě jeden kus někde ve starých zásobách.

Vašek
P9060001.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ok1hga

#19 Příspěvek od ok1hga »

VASEK_W píše: 25 říj 2023, 22:17 Každá strana je větší než A4. Snad se mi to podaří ještě naskenovat, než to naložím po ránu do auta Petrovi Ž.
podařilo se to nějak naskenovat ?
máš to u sebe, nebo jsi to někam upnul ?
jjilek

#20 Příspěvek od jjilek »

VASEK_W píše: 06 zář 2026, 21:38 Zdarma nabízím zdroj (napájecí adaptér) ke staré tiskárně HP co jí mám zlikvidovat. Má dvě výstupní napětí, 15V a 32V obé dá proud něco přes půl ampéry, jak vidno z fotek. Pokud by ho někdo upotřebil pro napájení čehokoliv, tak bych určitě našel ještě jeden kus někde ve starých zásobách.
Vašek
P9060001.JPG
U mně jich také pár leží. Pokud by někdo měl zájem a do Olomouce blíž.
VASEK_W

#21 Příspěvek od VASEK_W »

ok1hga píše: 07 zář 2026, 07:29
VASEK_W píše: 25 říj 2023, 22:17 Každá strana je větší než A4. Snad se mi to podaří ještě naskenovat, než to naložím po ránu do auta Petrovi Ž.
podařilo se to nějak naskenovat ?
máš to u sebe, nebo jsi to někam upnul ?
Mám to naskenované u sebe v notebooku. Je to 11 scanů, nikam jsem to nedával. Když napíšeš civilní email, tak Ti to v příloze pošlu.

Vašek
VASEK_W

#22 Příspěvek od VASEK_W »

Nabízím za odvoz na náhradní díly placatou LED telku "ECG 24 LED 202 PVR". Je to malý typ obrazovky s možností napájení i z 12V=.
Závada na motherboardu z důvodu použití toho hnusného žloutnoucího a žeroucího lepidla ve výrobě.
Je k ní návod, dálkové a jinak je nepoškozená.

Za měsíc půjde směrem SD, do té doby je k dispozici.

Vašek
houmr

#23 Příspěvek od houmr »

VASEK_W píše: 06 zář 2026, 21:38 Zdarma nabízím zdroj (napájecí adaptér) ke staré tiskárně HP co jí mám zlikvidovat. Má dvě výstupní napětí, 15V a 32V obé dá proud něco přes půl ampéry, jak vidno z fotek. Pokud by ho někdo upotřebil pro napájení čehokoliv, tak bych určitě našel ještě jeden kus někde ve starých zásobách.

Vašek
Tyhle s úspěchem používám na vánoční řetězy, kde zhyne ten čínský řídící obvod se zdrojem, na těch 32V ty LEDky svítí akorát. Má to výhodu, že to po obnově napájení nepřepne do režimu "inicializace epileptického záchvatu", ale vždy to jen svítí. Pokud je to ale verze řetězu s antiparalelním zapojením, svítí jen každá druhá.
Naposledy upravil(a) houmr dne 24 zář 2026, 05:41, celkem upraveno 1 x.
VASEK_W

#24 Příspěvek od VASEK_W »

Dobrej nápad na využití. Takže zdroj je stále k dispozici.
Na vánoce proběhne kladívková rozborka, vyndám si odsud dvě-tři zajímavé součástky a zbytek červený kontejner-elektroodpad :-(
sis2

#25 Příspěvek od sis2 »

Tyhle s úspěchem používám na vánoční řetězy
já taky, pro 10 m LED řetěz je akorát... a hlavně (proti originál ťaman-zdroji) taková sestava mnohem méně ruší (např. příjem DCF77)

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“