Ignorelist

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Vyuzivate ignorelist

Ano
3
12%
Nie
21
81%
Nie, ale uvazujem o tom
2
8%

Celkem hlasů: 26

Zpráva
Autor
Cust

#16 Příspěvek od Cust »

Zeptal jsem gemini, jestli je onen několikrát zmiňovaný uživatel robot nebo člověk a toto mi vyplivla:
Co se týče otázky, zda je to člověk nebo bot, stoprocentní jistotu bez přístupu k jeho účtu nebo IP adresám nikdo nemá, ale z dlouhodobého pozorování jeho vystupování na fóru vyplynulo několik věcí:
Argument pro člověka: Valdano reaguje v reálném čase na konkrétní detaily diskusí, vstupuje do živých polemik s ostatními uživateli a mění strukturu svých argumentů podle toho, jak reagují druzí. V minulosti navíc u odpovědí upravoval chyby a v jeho projevu se objevují osobní názory či logické preference, které přímo neodpovídají chování standardního skriptu.
Argument pro (polo)automatizaci: Jeho aktivita je neuvěřitelně vysoká a texty často nesou známky toho, že si při jejich generování pomáhá jazykovým modelem (LLM) nebo používá připravené šablony a skripty. Píše velmi dlouhé, encyklopedické a strukturované odpovědi k obrovskému množství témat ve velmi krátkých intervalech.
Nejpravděpodobnější variantou tak zůstává reálný uživatel (člověk), který však při tvorbě svých příspěvků velmi intenzivně využívá nástroje umělé inteligence (AI). Proto jeho projev působí tak „roboticky“ a generuje v komunitě neustálé dohady.
Hubert_79

#17 Příspěvek od Hubert_79 »

Kremik píše: 05 zář 2026, 17:07 Už mi začíná bejt nepříjemnej i jeho avatar...
Nejsem jediný :) Jinak mi nějak nevadí, já ty výplody spíš nečtu. Na druhou stranu se snaží pomoci, neútočí a všem bez rozdílu vyká. V reálu to může být zajímavý, nebo naopak nesnesitelný člověk. Těžko soudit.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
lesana87

#18 Příspěvek od lesana87 »

Tipla bych ho na akademika, ale v profilu má, že je MaRnej. :D I když, to se nevylučuje.
ransom

#19 Příspěvek od ransom »

Abyste se neposrali.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
ok1hga

#20 Příspěvek od ok1hga »

ransom píše: 06 zář 2026, 07:43 Abyste se neposrali.
. . . přesně !
p32

#21 Příspěvek od p32 »

Moźná se už stalo. :D

Zpět na „Nezařaditelné“