Objednavka soucastek z Farnellu

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Peedros

Objednavka soucastek z Farnellu

#1 Příspěvek od Peedros »

Zdravim,
Neobjednaval prosim nekdo v posledni dobe z Farnellu? Vzdy mi chodily objednavky kompletni a najednou do druheho dne pokud byla pozadovana soucastka na sklade v Anglii. Uz trikrat se mi stalo,ze bezduvodne poslou jen cast objednavky, ikdyz je pozadovana soucastka skladem ve vetsim mnozstvi, v prehledu objednavky je poznamka doobjednano. Elektrolyty co jsem objednaval v listopadu mi maji prijit az nekdy koncem ledna /uz mi jednou o mesic posunuli termin/. Zacina me to lehce s**t, protoze soucastky kolikrat potrebuji do par dni a nemuzu na ne,cekat dva mesice. Nevim kde jinde shanet nepajcle kondenzatory a polovodice, ges/gme/psonci tme jsou zasypani samym pajcem. U TME si objednavam tak leda odpory. Kondenzator z GESu 4m7/100V po cca 100h nafoukly a vytekly,pritom nebyl nijak extremne zatizen /linearni stabilizovany zdroj/
Ondras_Ch
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Ondras_Ch »

ecom
termit256

#3 Příspěvek od termit256 »

Zkus mouser. Maji vetsi vyber a lepsi ceny. Farnell ma udajne nejake potize v souvislosti s odchodem UK z EU, snad ze nejak presouvaji cast logistiky do Holandska ci co.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Habesan »

Prostě napiš na info-cz@farnell.com

Na mě byl ten pán co tam pracuje tak hodnej, že mi zatelefonoval a domluvili jsme se.
(Měl jsem tenkrát špatně nastavené platby po Internetu.)
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
pida_m

#5 Příspěvek od pida_m »

Z Farnell bereme akorád velký kondensatory do PA a nikdy žáden probs, akorád jim to trvá, někdy i 3tydny.
píďa
PixelOrgy

#6 Příspěvek od PixelOrgy »

S Farnellem jsem nikdy problem nemel, vzdycky poslali, co jsem objednal.
To mohlo byt tak odhadem 15x

Minule jsem kupoval nejaky potaky, kabely a spol, 10 veci, balik dorazil za cca 2 tydny s tim, ze puvodne odeslano z Kentucky :-D Takze tech par potaku obletelo pul zemekoule :-D ale za 2 tydny celkem OK... Jinak vetsinou to chodilo z Belgie, nebo Francie
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“