stříkací pistole a nitrobarvy

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
mi-ro

stříkací pistole a nitrobarvy

#1 Příspěvek od mi-ro »

Není to sice elektro ale tady je spousta hlav pomazaných. A tak se táži, koupil jsem si takovou stříkací pistoli, https://www.hornbach.cz/shop/Wagner-Str ... rtikl.html
A nyní potřebuji stříkat barvu ředitelnou nitro ředidlem. Jenže mě trochu děsí ten sériový kartáčový motor pohonu turbíny a aerosol z nitro barvy. Doufám že tušíte, na co narážím. Přestože píšou že ano, bojím bojím... Co myslíte, blafne to?
Naposledy upravil(a) mi-ro dne 03 led 2019, 18:15, celkem upraveno 1 x.
..to bude jen ňákej odpůrek
p32

#2 Příspěvek od p32 »

Zkus to, ať to víme. :lol:
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Pokud nebudeš stříkat v uzavřený místnosti bez odtahu par, tak ti nic nehrozí. Musíš prostě stříkat "v digestoři"....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
workhard
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od workhard »

Koukám, že už to raději stáhli z prodeje :D
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
kokun

#5 Příspěvek od kokun »

workhard píše:Koukám, že už to raději stáhli z prodeje :D

Nic z prodeje nestáhli - to jen Team member mi-ro "neumí" správně napsat odkaz (přidal si k adrese tečku - za větou).
Nejen on, ale i řada dalších, si před odesláním sami nezkusí svůj odkaz taky otevřít :(

Tu je ten správný: https://www.hornbach.cz/shop/Wagner-Str ... rtikl.html :lol: :lol:
Honza - kokúň

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Jen stříkej . Když jsem modelařil , dělal jsem v dílně s kaborkama . Aby to buchlo , to už tam v místě nevydržíš .
mi-ro

#7 Příspěvek od mi-ro »

Honzo, to je ta ukvapená doba. Popel nebo máslo na moji hlavu (opraveno)!!! Ale dík za rady typu, "zkus to". Jenže co kdyby ablafla zablafla? Pokud bude toto na delší dobu můj poslední příspěvek, pistole NENÍ vhodná na stříkání nitro.
..to bude jen ňákej odpůrek
Celeron

#8 Příspěvek od Celeron »

Děláš, jako kdybys neměl doma vzduchovej kompresor s kotlem. A jestli né, tak si ho kup a k tomu nízkotlakou stříkací pistoli a nejspíš ani nebudeš muset moc připlatit proti tomu Wágneru. :wink:
Tyhle supermoderní sračky jsou dělaný na vodovky barvy a jejich konstruktéři možná ani netušej, že byly taky nitrocelulózový a nitrokombinační barvy.
Za tohodle počasí stejně nemůžeš nitrem stříkat, vlhkostí ti to nadělá mléčný fleky. Zrovna koukám na meteostanici a i když je 3,5 pod nulou tak vlhkost je 88%.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jenys »

Nebejvaly tyto stříkací pistole náhodou dříve vibrační :?:
V roce 1977 jsem s nějakou takovou pistolí stříkal Spartaka a tam nic nehrozilo.
Že by to tady bylo provedeno tak, a by mohl vzniknout oheň se mi nezdá. Stejně člověk buď stříká venku, nebo v odvětranné místnosti.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
fredis

#10 Příspěvek od fredis »

Vibrační bývaly. Takovej Malyš na stříkání :lol: . Šlo to s tím, ale člověk se tím musel propracovat.
Rotor rotuje a stator stagnuje...
BOBOBO

#11 Příspěvek od BOBOBO »

Já jsem začínal s tím , co jsi za bolševika koupil - pistolí na vysavač . A právě celoxové barvy se tím stříkat daly . Až po převratě jsem si pořídil pistoli na tlakový vzduch .
Odpovědět

Zpět na „Poradna“