Jakou značku tiskárny pro nažehlování toneru?
Moderátor: Moderátoři
Jakou značku tiskárny pro nažehlování toneru?
Zkoušel jsem leptat v chloridu i v různých koncentracích kyseliny a peroxidu, ale pořád stejné. Nakonec jsem si vzal lupu a vidím, že na papíru není toner všude jak by měl být. Některá místa mají "řídké" pokrytí a žádným nastavením se to nezlepší. Je v ní alternativní toner a jak to tisklo na originál nevím. Tiskl jsem na té staré HP a na alternativní toner až když stará nebyla. Nažehluji v upravené laminovačce.
Mám ještě zkusit toner od jiné firmy, případně drahý originál nebo raděj rovnou jinou značku tiskárny?
Jaké kdo používáte tiskárny aby deska vypadala k světu?
Pro dodatečné nastavení sytosti tisku používám prográmek LJ Config a s ním to je perfektní.Ale opět pouze na origo tonery.
Repasy dávám do tiskáren pokud tisknu jen dokumenty,LJ Configem si to ještě přitmavím a jde to.
Kondor
- Přílohy
-
LJConfig.rar- (242.14 KiB) Staženo 120 x
Je treba v ovladacich nastavit aby se vyplacalo co nejvic toneru, tedy napriklad delat cernou soutiskem vsech barev apod. podle moznosti te ktere tiskarny. Tohle je delane jeste original tonerem, ale v druhe tiskarne mam uz levny, tak muzu vyzkouset jestli je v tom rozdil. Fotocesta je na kvalitu jiste lepsi, ale kdyz tohle je tak rychle...

Ten program jsem používal k HP, tam fungoval, ale tuhle tiskárnu asi neumí. Zkusil jsem přidat, ale nijak se to neprojevilo.