Tak jak se vám mrzne? (zamčeno, je léto)(unlock-mrzne)
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Teď je to dobrý, u nás je skoro všechno vedení pod zemí; jen je blbý, že když vypadne elektřina v širším okolí, tak přestane téci voda - vodojem a vodárna je na stejné větvi či co. Signál pro to, jít do sklepa a natočit kýble vodou co je ve stoupačkách.
Bouřka v prosinci (obecně v zimě) občas je.
- elektrosvit
Tady to bylo kolem tý čtvrtý odpoledne - nejdřív zhasla elektrika, během asi dvou vteřin se venku zablesklo že byl na protější stěně vidět stín žaluzií na vokně a následovala rána jak z lodního děla - ne dál jak 2-2,5 vteřiny, takže hodně blízko = pod kilometr vod baráku. Celý to blejskání se vodbylo asi jako tiskovka ANO - taky snad během 5 minut bylo po všem, i když dost silně fučelo a fuj hustě chcalo ještě asi půl hodiny potom ... Nevím jak kdo, ale podobnou bouřku už jsem jednou zažil - a přímo na Štědrej den, v Moskvě koncem 80. let ...Achab píše:Ten výpadek byl odpoledne i u nás, přesný čas jsem nesledoval. Pár minut s několika pokusy o náběh. Náhoda, nebo porucha až na vyšší úrovni přenosové soustavy VVN?
A kutilmile - nelituju tě
U nás už od minulého týdne (od ST, či ČT) padá denně - dnes do rána ale nejvíc: tak nějakých 20÷25 čísel
Mrazy jsou zatím přijatelné (nebylo snad víc než nějakých -12°C, z NE/PO), zato se sněhem se snad "protrhl pytel" - zřejmě chce příroda dohnat vláhový deficit z loňského léta a podzimu.
A podle zákona schválnosti mám tyto 2 týdny (minulý a tento) venkovní rajony, tak mám denně o "zábavu" postaráno (tak 3x, či 4x denně mám co odhazovat)
Jak jste na tom u vás
- Přílohy
- Kontaktovat uživatele:
V Brně je problém pár známých kopečků, jinak je tam klid.
Kočka přišla mokrá, nikoliv zasněžená, takže je nad nulou.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]