USB flash disk
Moderátor: Moderátoři
USB flash disk
2. Už sa aj mne stalo že môj flash (Kingston) nefungoval v prednom USB porte na PC (pričom iný tam fungoval) a keď som ho dal do zadného USB portu tak išiel bez problémov.
3.Treba proste len vyskúšať možnosti a podla toho sa dá ísť ďalej (trebárz môže byť flashdisk vadný).
4. Mal som už dočinenia s flashdiskom Apacer ktorý pod Win XP, 2000, ME fungoval bez problémov a pod Win98 nefungoval, išiel na reklamáciu - dali nový.
- HRNEC65536
-
Návštěvník
Koupil jsem si 1GB disc ( http://www.legendmemory.com/modules.php ... e&sid=2293 )
a bohužel nefunguje na USB 1.1. Na USB 2.0 v pohodě.
Pozor na to.
Už je na reklamaci.
cyberax píše:Už sa aj mne stalo že môj flash (Kingston) nefungoval v prednom USB porte na PC (pričom iný tam fungoval) a keď som ho dal do zadného USB portu tak išiel bez problémov.
Treba proste len vyskúšať možnosti a podla toho sa dá ísť ďalej (trebárz môže byť flashdisk vadný).
Presne tieto problemy som mal aj ja...Na masine s WIN98 mi to nechcelo slapat v predu a vzadu slape ako hodiny. Neriesil som to a natiahol som si kablik zo zadu co bol v baleni s FLASH DISKOM.
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
No, ale za predpokladu, ze mas Driver k tej doske, nabootuj v nudzovom rezime, odstran v ovladacich paneloch - System zariadenia usb a usb radic a restartuj PC, najde si znova tie zariadenia a vypyta si mozno ovladace. Nainstaluj a restartuj. Potom tam vraz ten USB Key a nainstaluj ovladace k nemu. On ti hned asi nepojde, ale zase to musis restartovat, ale kluc maj vytiahnuty. Daj tam po restarte ten kluc. Mohlo by to slapat. Ak nie, napis mi... Mail mam v profile.