Máte dost místa pro své kutilství?
Moderátor: Moderátoři
Ale mnozí to znáte - místo (zvláště pro neforemné věci) se dynamicky přiděluje, není stálé, přendávají se podle toho, k čemu se potřebuju dostat. Navíc pořád ještě dojíždím do práce, čili v týdnu zbývá času málo a ještě je omezený jen na určitý časový úsek, pokud bych přitom měl dělat kravál. Panelák je panelák. A, přiznávám, někdy přijedu domů a už se mi do ničeho nechce.
Kdyby mě něco sežralo, tak se pod oknem nejspíš objeví kontejner a...
O kroužku tady široko daleko nevím, školám jsem několikrát něco nabízel, ale odbyl jsem toho o objemu celkem dvou velkých vánočních kolekcí, jsou tam vybíraví. Analog je zřejmě už sprosté slovo.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Když jsem v dětství měl jen půlku pokojíčku, musel jsem i prodávat a vyhazovat. Štvalo mě to, ale bylo to svým způsobem i pěkné, dynamické, i to někdy vynášelo. Dneska už to neumím. Elektronika má pro mě jinou cenu než finanční. Od malička jsem toužil mít možnost všelicos vytvořit, vždy mít kam sáhnout, chybějící věc vždy nějak nahradit, zaimprovizovat, prostě si poradit.
Dneska mám široké možnosti, ale zas není čas, někdy i výše zmíněný "chuťočas".
Sám nevím, jak se to bude dál vyvíjet.
-
Jirka
- Kontaktovat uživatele:
padik píše:Ahoj.
Já tedy bydlím v paneláku, ale "životní základnu" mám na chalupě stále ještě rodičů. (ale už je mi přes 40). Mám dva hobby: bastlení a fotografování. Úplně bez nadsázky mohu říct, že mám zaneřáděný byt vším, co mne baví. Pochopitelně různě po šuplíkách a komodách. Fór je v tom, že ztrácím přehled o tom, co kde mám, co jsem vyzkoumal a s jakým výsledkem. Potřebuju se od toho osvobodit, to jako opravdu vážně a vědět , kam sáhnout. ...
Tomu se říká boj na více frontách
Něco podobného znám, ikdyž to není o prostoru, ale o vybavení. "Základny" mám 3. K tomu příslušenství. Takže moje věci se nachází celkem na 8 místech, a na další 2 je vozím. A všude potřebuju něco dělat.
Musím mezi základnami spoustu věcí/materiálu/nářadí stěhovat, takže si připadám kolikrát jak stěhovák, než připravím všechno, abych mohl něco začít dělat. Už to došlo tak daleko, že některé věci/nářadí mám 2x - 3x. Tím se to ale hromadí ještě víc. A stejně bych potřeboval dodávku. Nebo centrální sklad 10x25m.
- weed_smoker
- Artaban001