Fritovací hrnec

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xmarty08

Fritovací hrnec

#1 Příspěvek od xmarty08 »

Ahoj všichni, nemáte nekdo doma schéma na fritovaci hrnec? Na značce nezáleží, kamarád to potřebuje do školy... :roll:
Děkuji :lol:
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Termostat, topná spirála a síťová šňůra - schema si namaluj. U dražších ještě jeden termostat (pojistný).
xmarty08

#3 Příspěvek od xmarty08 »

Já mu to říkal hned, ale radši by vzal origoš obrázek :roll:
mi-ro

#4 Příspěvek od mi-ro »

Hele, netaháš nás trošku za nos?
Návštěvník

#5 Příspěvek od Návštěvník »

Proč? Já to vážně nechci pro sebe, vždyť je to jak rychlovarná konvice, na to není třeba žádných detajlů... Nechme toho, on jim ve škole zítra něco přednese (snad). Jen jsem pro něj chtěl nějakou pomoc :wink:
Hill
Administrátor

dobrý

#6 Příspěvek od Hill »

nakousl jsi ale zajímavé téma: jaké jsou vlastně aktuální normalizované schématické značky pro bimetalový termostat a nevratnou tepelnou pojistku proti přehřátí? Převážně se zde používají pojistky na jedno použití, tavné, ve tvaru elektrolytického kondíku s axiálními vývody...

Kdo do toho děláte, dejte to, prosím, na upload (teda: ne, že by to každý potřeboval denně, ale může se to hodit)
Gabca
Kontaktovat uživatele:

RE nevratné pojistky.

#7 Příspěvek od Gabca »

Jo tak přesně takovou nevratnou pojistku jsem ted nedavno resil u multi trafa 300mA 3-12 V.Někdo ho totiž přetížil,ale nic se nespalilo jen se přerušila tahle "tepelná nevratná pojistka" , která byla namotána na primaru hned za zivym toho trafa.Gabca.
Hill
Administrátor

>>Gabča

#8 Příspěvek od Hill »

Zase to nemáš daleko - jednak už tyhle pojistky bývají ke koupi ve slušnějších Elektrách, v každém případě je ale vede Enika v Nové Pace u hlavního nádraží a Krkonošská elektra Doubek dole u mostu určitě taky. Nakonec v Lomnici i v Semilech se ledacos sehnalo, jen tam už delší dobu nemám přehled o sortimentu.
Gabca
Kontaktovat uživatele:

->>to Hill

#9 Příspěvek od Gabca »

No to ja uz jsem to vyresil,ja sem se o tom jen zminil ze jsem se s timhle setkal u toho trafa.Samozrejme ze nebylo na sroubky ale bylo zality,takze se muselo slozite obrezavat.Spatky jsem ho zalepil na tavnou pistoli.
Ale v tech Semilech nevim jak to tam znas ty-dneska nic moc.Jsou tam takovy obycejny elektry(mrazaky,sporaky,pracky....),clovek je rad kdyz tam sezene pristrojovy jacky.Lomnice uz tuplem.Ja si tyhle veci shanim v Hradci pac pres nej jezdim do skoly.Ale slysel jsem o nejakem chlapkovi v Benešově u Semil.Ze prej ma mit dost velkej sortiment a to co nema to objedna.Takze to u nej priste zkusim a uvidim.

Bastlu Zdar.
Hill
Administrátor

delete

#10 Příspěvek od Hill »

Vážení, jistě prominete - moje další příspěvky se přímo netýkaly tématu, proto jsem je odstranil
Naposledy upravil(a) Hill dne 08 zář 2005, 14:19, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“