Oberleutnant píše:Napiste mi prosim alespon, jak se projevuje vadna OMF u techto typu tv..kdyz to nereaguje na ladeni, prepinani kanalu a predvoleb, tak bych opravdu rekl, ze bude vadna ta OMF...a navic u Videotona, kde byla vadna OMF to delalo to same, akorat ty pruhy byly trochu vic od sebe...
Milý kapitáne , to není mýlka z mé strany , ale právě jsem Tě povýšil a věřím , že kolegové budou souhlasit .
Tupost Tvých dotazů mi k tomu dává totální právo a mám pocit , že i kapitán je v tvém případě velmi málo . Proč se chceš stále vrtat v televizích bez jakéhokoliv studia základních obvodů .
Tady mě dostalo tvé , že jsi točil se synchronizací . Věř mi , že já to neumím dodnes . To co se snažíš tady předvést není zájem o elektroniku , ale její znásilňování .
Ty se pereš s elementárními problémy jako je seriové a paralerní řazení odporů a chceš rady kudy do OMF . Pro Tebe je jediná rada . Čelem vzad !
Doufám , že mi napíšeš ,proč Tě nenávidím , nebo jinou podobnou blbost . Mohu Tě ubezpečit , že s tím to nemá nic společného , třeba jako můj soused bys byl vynikající , ale jako odborník za kterého se zřejmě považuješ jsi 🤐 .
Zdravím Ivan