Li-ion baterie z Číny

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jirka »

Kvicala_r píše:Jako jednu ze svtělých čínských vyjímek používám liitokala 18650 3400mah NCR18650B. Používám hlavně v čelovkách a baterkách (takže spíše menší proudy) a zatím žádné negativum nevidím

Mám je taky v hledáčku pro další nákup. LiitoKala má na alíku vlastní obchod. A když kouknete do hodnocení, rusové tam dávají fotky z nabíječek, kde je běžně kapacita 3000 - 3400 mAh. A článek vychází cca na 100 Kč, pokud dobře počítám.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od otakarv »

Jirka píše:
Kvicala_r píše:Jako jednu ze svtělých čínských vyjímek používám liitokala 18650 3400mah NCR18650B. Používám hlavně v čelovkách a baterkách (takže spíše menší proudy) a zatím žádné negativum nevidím

Mám je taky v hledáčku pro další nákup. LiitoKala má na alíku vlastní obchod. A když kouknete do hodnocení, rusové tam dávají fotky z nabíječek, kde je běžně kapacita 3000 - 3400 mAh. A článek vychází cca na 100 Kč, pokud dobře počítám.

To máš bez poštovného, zkus si zaškrtnout Free Shipping a budeš v obraze. :wink:
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jirka »

nevím, mně to vychází na 90/kus u toho, co mám ve wish listu
Přílohy
UTB8URDHipPJXKJkSahVq6xyzFXaC.jpg
a takováto měření tam připojují rusáci do hodnocení (i kdyby to mělo 2500mAh, stačilo by mi to)
a takováto měření tam připojují rusáci do hodnocení (i kdyby to mělo 2500mAh, stačilo by mi to)
baterie.jpg
baterie.jpg
rnbw

#19 Příspěvek od rnbw »

HG2 su znackove clanky LG, takze by mali byt OK. Pokym nezacnu predavat nejake falosne.
Kvicala_r

#20 Příspěvek od Kvicala_r »

Jo, Liitokala měla free shipping, ale s přesunutím skladu do NL už je poštovné za 4USD. Mám od nich tu 500 nabíječku (většinou fotky právě tohoto typu) a několik SAD AKU s/i bez ochranného obvodu. Všechny teda ty zelené NCR18650B.. Ty s ochranným obvodem jsou o cca 2mm delší a do některých zařízení bohužel nevejdou.
Jinak kapacita, samovybíjení a vnitřní odpor na aplikace čelovek/svítilen/měřáků atd naprosto v pohodě..
Odpovědět

Zpět na „Poradna“