George GO ve Firefoxu - spadne panel, vyřešeno.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Hubert_79 »

Jo, pěkný, četl jsem. Taky jsem velice, velice obezřetný co instaluji do teflonu.
Ono to nakonec dopadne tak, že nejbezpečnější chytromobilní platforma budou opomíjená a pomalu nepodporovaná Windows 10 :lol: Nikdo pro to nebude psát viry.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Crifodo

#92 Příspěvek od Crifodo »

Přijde mi dost úchylný, když mě ČS donutila začít používat George a když mají problém, jejich doporučení si nainstalovat jiný prohlížeč
:twisted:

To je klasický "pokrok". Je to způsobeno tím, že i v IT se přemnožili "divočáci", kteří do všeho ryjou a všechno rozvrtají. Jen nejedou na bukvicích a žaludech, ale na hamburgerech.
:twisted:

Ony existují i jiné zobrazovače s různými systémy, než jsou prastaré Windows. Ale to asi každý nevstřebá, včetně toho, že třeba Firefox je dnes nepodstatný prohlížeč

Ano ale pokud se chce ČS považovat za slušnou firmu, měla by dokopat ty svoje ajťáky k takovému webu, kde budou jasně definované podmínky připojení.
Na webu ČS nikde seznam vyžadovaných systémů. Na dotaz mailem úřednice neodpověděla (odpověděla na věci které jsem se neptal).
Nabízejí infantilní chat pro dotazy klientů, chat dopadl viz obr.
Edit:
gůgl našel ještě https://www.csas.cz/cs/caste-dotazy/v-j ... ge-funguje
(v současném menu stránek George ale žádný odkaz na tuto stránku nevede)
Přílohy
chat.png
chat.png
csas ff.png
csas ff.png
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“