Konečně důkaz k čemu vede "daunsajzink"
Moderátor: Moderátoři
To je možná o tom, že oni startují bez žhavení. Tedy ty dokud fakt není zima nepoznáš, že jsou v háji žhavící svíčky. Jde tam vidět krásný rozdíl. Máš třeba 12℃ a motor startuje hůř než při 0℃.EKKAR píše:... Makrelu 1,9JTDi jsme při -21°C museli nechat přečíst noviny ...
Čím vším si pomáhá koncern je věc druhá... i když jezdím jejich dehťákem jsou to dle mně břídilové, kteří motory neumí.
- tomasjedno
Jsou to blbosti, i bez člověka metan, CO2 a prachový částice způsobují globální oteplení. Stalo se to v minulosti již vícekrát.
Někde jsem četl, že když bouchla v roce 2010 Eyjafjallajökull, tak poslala do vzduchu víc prachových částic než všechny dýzly světa za posledních 10 let. Kolik jich bouchá a hulí každej rok na zeměkouli?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tomasjedno
- tomasjedno
Přijela protiplinová jednotka z Hradce, policie, plynaři a začali to řešit. Ty čuchače jim hlásily všechno možný, málem začala evakuace obyvatelstva. Pak si někdo všimnul tý trávy a lebedy co žloutla před očima a odebrali vzorky z ní. Do večera to odmořovali, smrdělo to ještě druhej den. Soused dostal náklady akce a flastr, kterej odmítl zaplatit, tak skončil v exekuci. V zaměstnání ho řešili za krádež a pak vyhodili do penze. No hlavně že vyhubil lebedu, 3 roky tam nic nerostlo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- reklamacie