Nakup z Ukrajiny

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
termit256

#16 Příspěvek od termit256 »

Jestli oni na Ukrajine nemaji taky nejaleho sveho Babise. Kamoska ma maly eshop, rikala ze pro zasilani do zahranici srovnavaci trzniho prostredi vymysleli tolik dalsi byrokracie a hlasenicek, ze se ji to pro par zakazniku rocne proste nevyplati a tak do ciziny vubec neposila. Tak jestli spis tohle neni duvod proc to nechce poslat.
rnbw

#17 Příspěvek od rnbw »

Je to mozne. Nezmyselnej byrokracie tam maju urcite dost.

Asi mi nezostava nic ine, len zhanat niekoho, kto ma rodinu alebo znamich na Ukrajine, aby mi to kupili a preposlali.
bu2520

#18 Příspěvek od bu2520 »

napadlo mě jestli nenexistuje něco pdobného jako nakupynemecko.cz nebo MCpošta z Ukrajiny. V Německu mají svou adresu a odtud to posílají.
Celeron

#19 Příspěvek od Celeron »

rnbw píše:Asi mi nezostava nic ine, len zhanat niekoho, kto ma rodinu alebo znamich na Ukrajine, aby mi to kupili a preposlali.

Co jsem Ti psal hned na začátku? :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“