Zdroj 12V/5A od Alíka
Moderátor: Moderátoři
Zdroj 12V/5A od Alíka
https://www.aliexpress.com/item/AC-100V ... 4c4d4qGFU3
Zdál se mně lehký oproti universálnímu MWA2102GS 9,5/12/16/18/18,5/19/20//24V
https://www.soselectronic.cz/products/m ... 9luc-91703
Nedalo mně a otevřel,
na výstupu 2.200uF/16V 85°C jsem radši vyměnil za nízkoimpendanční 105°C
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Spíš moc nechápu, proč furt používají drátový součástky, vždyť jsou dražší, větší a na montáž a výrobu DPS pracnější. nebylo by lepší přejít na SMD? ledaže by žluťáci měli zásoby, anebo recyklují.
Zdroj 5V a pohled na trhu rozšířený STB pro DVBT a T2,který se prodává víc jak rok, pod různýma značkama.
Ve zdroji Viper22a, nebo DV1203
Vstup bez pojistky, jenom sériový odpor, blokovací kondík taky neosazenej a provedení sítového přívodu radši nekomentovat.
Už několik jsem jich měl na stole, ani ne do roka, odejde filtr. kondík na sekundáru a vezme s sebou i zdrojovýho švába, reklamace bez problému.
Jiný kus se kousne a pak nejdou přepínat kanály,vypnutí a zapnutí pomůže.
Zatím jsem nekontroloval aktuálnost softu, tuším vyšla nějaká aktualizace.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
A to navíc eště stále častější ojebávka, kterou vídám - zdroj s dvojitou izolací ale podle 3pólovýho napájecího konektoru s referencí na zem. Hm, akorát zem uvnitř není zapojená
Kvalitní zdroje se koupit dají i tady, jen to prostě nestojí 5 dolarů. Ani 10. Aby to fakt za něco stálo, tak to i u číňana stojí tolik, že se i paleta na odběru je málo, aby se to vyplatilo. Ale prostě každej si myslí, co za to nedá, když čína stojí v konci 200 Kč s daní, takže trh na kvalitní zroj s pěknou účinností za 400 je poněkud malej.
Kdo tady by byl ochoten dát za pěknej, kvalitně osazenej a certifikovanej zdroj 12 V/60 W s účinností kolem 89 % a tříletou záruku ty bajvoko čtyři stovky? Asi nikdo, co?