Saeco Royal Cappuccino mlýnek?

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

Saeco Royal Cappuccino mlýnek?

#1 Příspěvek od forbidden »

Dostal se ke mě docela zanedbanej tento kávovar na čištění. Rozdělal jsem i mlýnek a nestačil se divit, byl úplně zalepenej něčím jako spečený zbytky kafe. Šlo to dolů jen šroubovákem a drátěným kartáčem. Vůbec nechápu, že to předtím mohlo fungovat a mlýt. Otázka je, jestli je to jen neudržováním, nebo špatnou kvalitou kávy, nebo celkovým opotřebením. Břity se mi zdají celkem ostrý a ne moc opotřebený. Podle počitadla nemá ani 7000 káv celkem, jestli se tomu dá ovšem věřit, tipoval bych pohledem na vnitřek víc.
Zatím jsem jich moc otevřených neměl, abych měl představu.
Díky za názor.
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

kolega jiz neco podobneho mel, ten prepadovy otvor z mlynku do sachty ucpany necim jako karamelka s kavou... bud je to pouzitim nejake kavy s cukrem nebo tam neco nalili...tvrde to bylo jak kamen.
Dremarcus
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dremarcus »

Do kavovaru s mlynkem se pouziva jen vyhradne cista zrnkova kava. Nesmi byt obalena prichuti atd... pak se to ucpe.
Dremarcus
Artaban001

#4 Příspěvek od Artaban001 »

Vlhkost uvnitř a zbytky namletý kávy dokážou taky udělat pěkný svinčík. Proto je to lepší jednou za čas úplně vyprázdnit a ty usazeniny očistit, kde to jen jde.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od forbidden »

Zeptám se zákoše, až ho uvidím. Možná to mohlo být tou vlhkostí, kafe nevypadá ochucený. Každopádně to byl dost humus.
keemo

#6 Příspěvek od keemo »

jo, obcas k nam na zaruku chodi pekne hnusy... zaplisnene, zadrene s peknou vrstvou hnijiciho kafe pod sparovackou... A pak se jen divi-to se da otevrit? to se da vyjmout? Nam nikdo nic nerekl. A navody se samozrejme nectou, ze...
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“