PSX obraz na PC ? je to realny?

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PC-maniak

#16 Příspěvek od PC-maniak »

rnbw píše:Mechanika fungovat nemusi, ale elektronika ano. A nevie to robit kazda kamera, ale len niektore.

nemyslel sem rozmlacena na kusi smaozrejme :) slo mi oto jestli kamera musi byt plne funkcni :) .. takze staci kdyz ma jen funkcni ten prevodnik ok :) nevite nekdo o naky ? co nekomu upadla a rozflakala se tim stylem ze nefici mechanika cocka.. ale prevodnik de rozjet :) ?
PC-maniak

#17 Příspěvek od PC-maniak »

http://www.doc.ic.ac.uk/~ih/doc/adc_dac ... bitadc.asc

kouknete nato vipada to pomerne zajimave ale moc se v tom schematu nevyznam myslite ze by mi mohlo slouzit ?(jestli ne tak se omlouvam moc se v tom fakt nevyznam)
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lukas-Peca »

A kde k tomu chceš sehnat soft?
PC-maniak

#19 Příspěvek od PC-maniak »

Lukas-Peca píše:A kde k tomu chceš sehnat soft?

hale koukni na to schema je to analog na digital ? nebo fdigital na analog ? jatomu ubec nerozumim sem lama

edit- napisu mu na mail co pouzil za soft :)
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Lukas-Peca »

Je to analog na digitál, máš to tam jasně napsané. Ale počítač z toho dostane jenom shluk nějakých dat, kterým nerozumí. Pokud z těch dat chceš udělat obraz na monitoru, potřebuješ k tomu program. A ten skoro určitě neseženeš, leda že by sis ho sám napsal.
PC-maniak

#21 Příspěvek od PC-maniak »

Lukas-Peca píše:Je to analog na digitál, máš to tam jasně napsané. Ale počítač z toho dostane jenom shluk nějakých dat, kterým nerozumí. Pokud z těch dat chceš udělat obraz na monitoru, potřebuješ k tomu program. A ten skoro určitě neseženeš, leda že by sis ho sám napsal.

napisu autorovy jakej pouzil ma tam mail :)

jinak ted pro vsechny rozumi nekdo tomu scheamtu ? neozumim tam nekterym popiskum a znackam byl by ekdo ochotny a vysvetlil mi je ? nejlip po ICQ...

PS: jee sry fakt tam je radka kde toje ANALOG TO DIGITAL :D neee ja uz mam dost :)
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Lukas-Peca »

Ach jo...
PC-maniak

#23 Příspěvek od PC-maniak »

Lukas-Peca píše:Ach jo...

o ty mel bys name nervy :D ne vtip ale jedna se mi o par klikyhaku a pr oznaceni ktery moc nechapu
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Lukas-Peca »

Kde bereš tu jistotu, že to autor používal zrovna k převádění videa? A jak chceš přenášet takové kvantum dat po paralelním portu? A čemu na tom schématu nerozumíš, když je úplně primitivní? To zapojení je určené třeba k převádění signálu z teplotních čidel nebo tak, ale na video se nedá použít.
PC-maniak

#25 Příspěvek od PC-maniak »

Lukas-Peca píše:Kde bereš tu jistotu, že to autor používal zrovna k převádění videa? A jak chceš přenášet takové kvantum dat po paralelním portu? A čemu na tom schématu nerozumíš, když je úplně primitivní? To zapojení je určené třeba k převádění signálu z teplotních čidel nebo tak, ale na video se nedá použít.

to me nenapadlo :) raci prvni napisu autorovi nez se do toho dam
bude asi jitejsi
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Lukas-Peca »

Já ti odpovím za něj: nejde to. Tím tuto diskuzi považuji pro mě za uzavřenou.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“