Myčka AEG - Favorit
Moderátor: Moderátoři
Myčka AEG - Favorit
-Myslel jsem, jestli se nehromadí voda u aqua stop spínače, to by ale smrdělo stále, a navíc by měl reagovat. Nikde nepodtéká. Fakt už nevím
co s tím:-( -Blbě se to doma vysvětluje:-)
bu2520*** v tý hadici do čerpadla nemůže být snad tolik vody (špíny) aby to tak smrdělo. Navíc program netrvá dýl, kdyby bylo čerpadlo přicpané. I když je myčka tichá, čerpadlo je slyšet, na ten zvuk jsme naučený a nezdá se, že by byl jiný. Ještě si na to při příštím mytí dám pozor.
(vyboxovat ven, rozebrat, a vše vyčistit si nechávám jako poslední úkon, navíc hrozí, že u tak staré myčky nepůjde zdaleka tak snadno všechno povolit, a dávat zpět přitvrdlé hadice taky není výhra. Takže rozebrání až jako poslední možnost)
Ovšem je otázka, jestli to má cenu vyndavat aby také nedošlo k poškození daného těsnění.
Domnívám se, že se to odstranilo tím, že jak jsem s tím laboroval, tak jsem nakonec odpadní hadici přidělal jinak. Dnes vede jako obrácené písmeno U, a horní hrana toho U, je je stejné výši jako horní hrana myčky (vestavěná). Protože jinak jsem nic neměnil.