Dotaz na laser snímače
Moderátor: Moderátoři
Dotaz na laser snímače
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&p=851781
Odporucam vymenit celu mechaniku, byvaju popraskane plasty.
ZVUK2000 píše:Nezapomeň potom na zkratovací propoj. Smontovat celou věž a pak k vůli tomu znovu rozebrat docela nasere
Jo to máš pravdu, to se mi podařilo když jsem to prvně měnil. Naštěstí jsem se tam dostal bez velikého rozebírání, tak to si už sakra pamatuji, ale dík za upozornění.
mi-ro: aha, tak to je ten rozdíl, zase jsem o kus moudřejší
rnbw: aha, takže asi prostříknout by to nešlo, co? Spíš výměna. Kde jsou prosím konkrétně ty kondíky, co mají něco společného s tlačítky, abych se na něj víc zaměřil. Děkuji Honza.
Mám za to, že některá z označení 213 při zaparkování měla ještě clonky, aby na čočku nepadal prach.
Já posledně známému zkusil 210 v IPA ojet ultrazvukem a i když sem měl náhradní, zůstala tam nakonec po drobném donastavení ta původní. U 213 to doštelování z výroby nikdy nepomohlo (pokud byla nastavená dobře).
U té celé nové mechaniky budu muset vyřešit ty velké díry na uchycení, já mám menší. Možná by tam šly nějak nabastlit silentbločky z CD mechanik PC, ty jsou větší. Ale to snad nějak pořešit půjde.
Nějaké tlačítka mám nasyslené z různých starých plošňáků, tak by se něco mohlo najít, uvidím.
Díky všem za reakce a informace