Výber jazdenky
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Proti Trabantu bych to nazval "hladký chod".
ps. táta (stale se mu dobře daří, 94 let) měl Ford Cortina, soused Saab.
Toyota Yaris u nás začínala s nejslabším motorem 1,3 čtyřválcem, ale už další generace dostala 3-hrnek 998cm³. Jezdil jsem s oběma, díky pokročilý technice proměnnýho časování ventilů VVTi a elektronicky řízený přívěře vejfuku byl ten tříválec pocitově těžko odlišitelnej od čtyřválce - a to i zvukově - ale to byl Japonec... Koncern VW si jaxitaxi technickej pokrok a pohodlí uživatelů vykládá "poněkud" jinak než Asiati ...Hubert_79 píše:Vono je to těžký. Když voni jsou v tom Kolíně úplně blbí, nikdo jim to takhle vodborně nevysvětlil a nevozřejmil. Kdyby jo, tak by nevobjevovali vobjevený, ale koupili úžasný agregáty 1,2 HTP a 1,4 TDI a hned by byli jinde. ...
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
No a cesty pšonků v tomhle vozidle do Jugoslávie k teplému moři jsou už legendární. Ti do toho nalezli čtyři a ještě pobrali stan a komplet potřeby na kempování.
Vskutku, v rozesírání vláken a vyvolávání flame překrucováním a vytrhováním cizích argumentů z kontextu jste oba dva bezkonkurenčně nejlepší a nejen já, ale prakticky nikdo další na vás nemá. A docela se ti divím, že sis taky ještě nezaložil nějakej svůj Dan-truc-hard-web, kde by sis mohl vyplachovat svoji nevymáchanou stomální dutinu od svejch exkrementálních formulací bez dalších rizik ...danhard píše:Milý EKKARe, jsem rád, že mistr F. se soustředil na Tebe, po té co zjistil, že na mě nemá![]()
P.S. - jo jeden rozdíl máte - tys nejspíš nebyl tak kovanej soudruh jako von, ale na tvý povaze to projev nezanechalo ...