nosnost rámu na nádrže

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Crifodo

nosnost rámu na nádrže

#1 Příspěvek od Crifodo »

Takový vodní dotaz
Dají se plastové hranaté nádrže na vodu 1000l v ocelovém trubkovém rámu posadit bezpečně dvě na sebe, tj. aby na spodní seděla plná horní?
davemh

#2 Příspěvek od davemh »

Ano, pokud je rovná podlaha, bez problému.
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Myslím, že maximum jsou 4 na sobě a podmínka je, že nesmí bejt prázdná pod plnou.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Jo a když jsme u toho, tak nám ve dvou roztál led a je tam voda. Nic se přes zimu nepodělalo. :wink:
davemh

#5 Příspěvek od davemh »

Prázdnou pod plnou jde taky. (ale mám vyzkoušené jen 1+1, víc se pod strop nevešlo)
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jezevec »

Záleží na výrobci, co jsem našel na netu, tak někdo píše nosnost konstrukce 1 350kg, někdo 1 650kg. Takže maximálně dvě na sebe.
helios

#7 Příspěvek od helios »

p32 píše:Jo a když jsme u toho, tak nám ve dvou roztál led a je tam voda. Nic se přes zimu nepodělalo. :wink:

Mám takúto čiernu plnú vody celoročne vonku. Po celé roky vydržala aj zimné nočné mrazíky bez problému. Až pred dvoma rokmi bolo v zime týždeň pod -10°C, nádrž sa zboku a zhora vydula a takto už zostala. Na funkciu a tesnosť to nemalo žiadny vplyv. :D
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
p32

#8 Příspěvek od p32 »

Moje poznámka patřila k pochybovačům, co tu psali před zimou vše vypustit. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“