Přenosy dat z PC do Androida
Moderátor: Moderátoři
Přenosy dat z PC do Androida
Nebo něco úplně jinýho ale podmínka je, aby přenosy dat chodily taky z PC do mobilu. Průzkumník z Woken umí jen otevřít adresáře a soubory, kopírovat do PC ale opačně nic. Už mě nebaví rozebírat mobil, tahat z něj kartu a strkat ji přes redukci přímo do PC.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://www.ghisler.com/plugins.htm (Windows Media Audio 2 (MP3)1.4)
v TC konfigurace/možnosti/doplnky /konfigurovat wfx a najít stažený a rozbalený soubor, buď 32 nebo 64 bit
cit:
Pak se mezi síťovými připojeními zobrazí ikonka MediaAudio2, pod kterou bude váš připojený telefon v režimu "přenos médií".
- Artaban001
Jak jsem psal, Norton ho vůbec nevidí. Pokud ho připojím přes kabel k PC, tak se v Průzkumníkovi telefon najde jako TIT - L01 s ikonou mobilu, hodí dva adresáře Karta SD a Paměť telefonu. Dostanu se do všech adresářů a souborů ale třeba náhledy fotek jsou lehce rozmazaný, po zkopírování do PC jsou ostrý. Kopírovat jde jen z mobilu do PC, opačně ne. Karta v mobilu je FAT32.
to marshal: Díky, po instalaci Media Audio 2 v Totál Com telefon vidí, dá se oboustraně kopírovat, vytvářet adresáře i mazat. Ale stále tam je problém, že náhled otevřenej z Totálu je neostrej. Po kopii do PC je ale v pořádku.
Jo a je tam ještě jedna divná věc, pokud chci třeba fotky na SD kartě v adresáři DCIM poslat do jinýho adresáře na ty samý SD kartě, tak to hodí chybu přenosu. A to jak kopie, tak přesun. Mohl bys prosím zkusit, jestli to je vlastnost a nebo mám něco blbě?
Ještě jednou díky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ještě existuje druhý způsob, kdy nemusím telefon zapojovat do počítače a nemusím jej mít ani u sebe. Využívá toho že data jsou synchronizovaný s Google účtem. A protože po zapnutí počítače jsem automaticky přihlášený na svůj účet, tak si můžu prohlížet fotky i bez zapnutého mobilu (případně instalovat aplikace do mobilu atd...).
Ta synchronizace má i tu výhodu, že když o mobil přijdu a koupím si nový, tak po přihlášení na svůj účet se mi složky zasynchronizují a mám tam úplně vše co jsem měl v původním, včetně kontaktů, historie e-mailů, sms a WhatsApp-u. Fotky a videa samozřejmě taky.
Celeron píše:Jo a je tam ještě jedna divná věc, pokud chci třeba fotky na SD kartě v adresáři DCIM poslat do jinýho adresáře na ty samý SD kartě, tak to hodí chybu přenosu. A to jak kopie, tak přesun. Mohl bys prosím zkusit, jestli to je vlastnost a nebo mám něco blbě?
Ještě jednou díky.
Ten plugin v TC používám a fungujou mi přesuny/kopie mezi adresářema na SD úplně normálně. Teď jsem to schválně ještě jednou zkusil.
Ale mám Xiaomi MiA2Lite s "čistým" Androidem 9
Aplikaci WiFi Transfer taky používám, ale je to o dost pomalejší, než přes USB. Ale zase to má výhodu, že se spojíš přes WiFi s jakýmkoliv zařízením kde běhá nějaký browser
- patrikvarga