Autokamera Platinium HX-901 (TV Products)
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Tamtu bych jim omlátil o palici a trochu zvedl ten cenovej strop.
aku v ní nebyl, doplnil jsem nějakou Lionku, která nebyla zabudovaná .
Přikládám popis co tam tehdy byl -
6 LED 2.5" Full HD 1080P LCD Car DVR Vehicle Camera Video Recorder Dash Cam Night Vision Recorder
No, "funguje", když se kousne, tak nutno odpojit aku, display mizerie,
zvuk taky, nečekal jsem zázrak za ty prachy, no, byl to můj první nákup na Alíkovi.
Tady tato vypadá dost zajímavě. Cena je za tu přední i zadní v setu samozřejmě už dost velká, ale kvalita taky.
Kód: Vybrat vše
Certifikovaná Autokamera pro použití v celé EU (tj i v Rakousku, Německu a ostatních členských státech). Splňují kritéria technických norem a lze je používat ve vozidle.forbidden píše:Jinak jsem teda netušil, že provozování autokamer v Rakousku brání nějaký technický normy, měl jsem za to, že je to kvůli soukromí.
Rakušáci jsou celý divný. V počátcích mobilních telefonů mi jeden krajánek tvrdil, že mobily nesmí ukazovat číslo volajícího. Taky prý ochrana soukromí. Jestli to řeší operátor nebo jen nastavení mobilu netvím. Jak je to nyní netuším.
Jo a když jsme u toho, co se v autě smí a nesmí, platí ještě, že při zapnutý navigaci pokud je v bodech zájmu varování na radary či místa kontrol dávaj policajti ve Švýcarsku flastr? Prý se s tím moc nepáraj, zda ty body zájmu v navigaci opravdu jsou a jak je zapnutá, tak jseš namydlenej. Nebo to je taky v Rakousku?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!