LTE modem Huawei E3772h
Moderátor: Moderátoři
p32 píše:Koukám, že tu někdo zase plácá nesmysly kolem značky Huawei. Zatímco problém je v instalaci či úpravě jednoho OS v jednom PC či NB.
Co ti boha jeho vadí? Na začátku to vypadalo na vadnej modem. Že to je věc jedný konkrétní mašiny a zrovna tý, na který se to na potvoru zkoušelo poprvé jsem přišel až postupně. Nebo si vyhrazuješ právo vědět všecko dopředu, být neomylnej a cenzorem?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
xsc píše:iusb3xhc.sys je právě ten Intelí driver a mám ho tam, kde má být - v c:\Windows\System32\drivers\ (ještě tam jsou iusb3hcs.sys a iusb3hub.sys)
U W7/32 mezi SYSama v adresáři Windows\System32\drivers\ není nic od USB3. Když kouknu do druhýho disku s W7/64, kde modem chodí, tak tam všecky tři USB3 SYSy jsou.
Zkusím nalýzt CD od boardu a nainstalovat podporu USB3, myslím, že to tam bylo jako samostatná utilita. Pak zkusím nalýzt novější.
I USB fleška 16GB Kingstone zastrčená do USB3 portu kopíruje asi 4 x rychleji než když je v USB2 portu. Ale musí být přímo vzadu v modrým portu. Stačí půl metru dlouhej prodlužovák na přední panel a už jede jen jako USB2.
Vyřešíno, díky všem, kdo pomohli radou.
Divný je, že jsem připojoval flešku Patriot s modrým štekrem a s ním žádnej problém nebyl.
to rnbw: Zkoušels někdy původní USB2 kabel, co jde pod padací dvířka na předním panelu předělat na USB3 prodlužovák? Já tam mám asi 10 cm dlouhej úzkej plošák s konektorama (2 x USB2, IEEE1394 + audio), co ho drží na plastovým deklu na kraji dva šroubky v drážce a když vyříznu jednu pozici USB2, tak se plošák rozsype. Dělat někde na předním panelu díru a lepit do ní prodlužovák se mě moc nechce. 5,25 záslepky jsou všechny obsazený.