Výber jazdenky
Moderátor: Moderátoři
Nechcem s tým jazdiť v zime po horách. Inak mám za to, že kvadro doplnené uzáverou diferenciálu môže zastaviť až závej hlboký tak, že zostane visieť na podvozku. Inak nevidím dôvod, prečo by sa nevyhrabal. Mne ale ide len o to, aby som na kraji cesty nezostal s tým, že jedno koleso stojí a druhé hrabe a sneh je vyše členkov. To naštve.
Me treba toceni volantem celkem bavi, za jizdy se tomu venuju, a zatim (klepu na drevo
EDIT; ta stara A3 je celkem prijemny auto, vzadu sice nic moc misto, ale jestl ijezdis hlavne sam, tak je to opravdu o tridy vys, nez fabka, odhlucnenim, zpracovanim... kdybys sehnal 1.8T tak to i moc pekne jede. Podvozek stiha, nic neodskakuje...
Je na to jediná rada - jezdit, jezdit a zas jezdit. Ve dne, v noci, v létě i ve vánici. FURT ... zkušenosti jinak získat nejdou ...
A kutilmile - nelituju tě
Tak to taky nesmíš bydlet někde na kotáru, kam se i v létě musíte hrabat lakatošem. Pro jízdu automobilem se předpokládá aspoň nějakej druh cesty, ne voranice.Duvsan píše:Neviem, či si rozumieme. Keď kolesá preklzujú, ale sú na tom približne rovnako, hrabeš, ale ideš. Čo v prípade, keď je pod snehom nerovný terén a ty s jedným kolesom zapadneš medzi hrby a to druhé beznádejne točí? Pomaly to nešlo, tak som pridal a tiež nešlo, blato som mal až na streche. A ťahal ma odhrňovač. Domov som prišiel o hodinu a pol neskôr, než som mal. Z príchodu som kopol deci (alebo možno trištvrte deci), pod sprchu a ešte jeden. A že som ledva prehrabal cez most do dvora už bola bodka.