Rozpadnuty toner

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Pokial viem, tak papier sa vykupuje. Preto sa u nas za jeho odvoz neplati.
Celeron

#17 Příspěvek od Celeron »

xsc píše:U nás se PETky dávaly do žlutých popelnic vždycky, žádnou červenou jsem neviděl. Jen oranžovou na krabice od nápojů.

Sorrry, žádný PET, poplet jsem název s Tetra-Pak. :oops:
A píšu o pytlech, barevný popelnice u nás nejsou vůbec a kontejnery jen na pár místech u paneláků a pod kde je velká koncentrace obyvatel.

to rnbw: když u nás přivezeš kartón z balíků či papírovou paletu do Břemusu, výkupu druhotných surovin, tak musíš ještě zaplatit aby ti to vzali. No a v městským SD v podstatě taky, musíš doložit doklad o zaplacení popelnice.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
PotPalo

#18 Příspěvek od PotPalo »

Nieje papier ako papier. Noviny a časopisy majú cenu, to vykupujú, ostatné je za nula. Ono keď to zaberá veľa miesta a nič to neváži, tak tá doprava je drahšia ako cena materiálu.

Pokiaľ sa nepletiem, do žltých kontajnerov sa u nás môžu okrem plastov dávať aj tetrapaky a plechovky od nápojov. Je to na nich napísané, teda bolo, už som to dlhšie nekontroloval.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
weed_smoker

#19 Příspěvek od weed_smoker »

Dá se nějak využít tonerová barva?Vybufetil jsem na SD starý cartridge z minolty magicolor a podobný(i ty se škráblym válcem) a barvy sesypal do zavařovaček.Tisknout už se těma barvama asi nedá,ale spíš mě napadlo něco ve stylu použít to jako komaxit,nebo tónovadlo do pryskyřice/silikonu a tak.
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

Dosypat do prazdneho toneru. Ale komu by sa s tym chcelo srat. Vyhodil som uz kopu tonerov, ktore tlacili zle aj ked neboli prazdne.
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

Tonerovej prášek lze ve většině případů aspoň částečně rozpustit v nějakým silnějším nepolárním = organickým rozpouštědle (myšleno aceton, toluen, případně jejich směs 50:50 prodávaná pod obchodním označením "nitroředidlo" a další podobný látky ředidlový povahy) a po usazení nerozpustnejch složek samotnej roztok použít třeba jako maskovací barvu při kreslení plošnejch spojů a jejich následným leptání. Jediný možný negativum toho je, že aby se na to využily zbytky z jedný laserový tiskárny, musel by jedinec malovat ty plošňáky na kšeft půlce města ..
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
workhard
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od workhard »

To už je lepší si v tom nitroředidle rozpustit kalafunu a malovat to tím.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“