Nová trouba, ale od koho? *vyřešeno*
Moderátor: Moderátoři
Ještě to řeknu jinak- Mora-Gorenje mají na některý modely grátis 5let kupon "garance kvality" nebo tak nějak, prostě 5-ti letá prodlužka záruky. Koukal bych i po tomhle.
Pekl jsem škvarkové placky, na plechu byl tři řady. U dveří byly víc než dost, uprostřed tak akorát a vzadu byly bledé, téměř nedopečené. To bylo na klasiku horní+dolní těleso. Druhý plech jsem zkusil na horkovzduch s kruhovým tělesem a bylo to to samé.
Je jí škoda protože plechy jsou bytelné a netknuté. Ale k čemu, když peče tak hanebně. A obracet plechy uprostřed pečení u něčeho nejde.
U klasické trouby má menší netěsnost vliv spíš na spotřebu. Jedna stará Mora měla zadní stranu prorezlou jako po zásahu z brokovnice a majitel si na funkci nestěžoval. A to vzadu nebyla ani izolace.
Viděli jsme zajímavou troubu kterou prodává Ikea a ta by se líbila funkcemi a zárukou 5 let. Jen nevím, jak je to po záruce se servisem a případně s náhradními díly.
Co mě překvapilo a nečekal jsem, byly na obalu velké samolepky s čárovým kódem a nápisem made in Germany.