Vibrační měnič napětí - z čeho pochází ?
Moderátor: Moderátoři
Vibrační měnič napětí - z čeho pochází ?
Ještě mám sluchátka Dfh.a 40. Používaná za války Wermachtem, ilustrační odkaz na ebay: Odkaz
Je možné, že ten měnič má také nějakou sběratelskou hodnotu ?
http://www.kolin.cz/akce/detail?event_x ... c9ae9b3e2e
mívá pultík nějaký sběratel vojenských starožitností. Ve šmelcu jsem měl nějaký hrdelní mikrofon a sluchátko, při nějakém úklidu jsem na to padnul a než jsem to vyhodil, tak jsem mu to nabídnul. Nic jsem za to nechtěl, ale nějaké peníze mi tehdy dal.
Ale není tam pokaždé, chci se zbavit hnědého koženého kabátu, dal mi ho kdysi tchán, voják z povolání, koukal jsem na internetu, podobné kabáty jsou tam nabízené jako "Kožený kabát důstojnický" nebo "Kožený kabát gestapo". Nedávno jsem tam toho sběratele hledal, abych se ho zeptal, jestli to má nějakou cenu nebo si to mám nechat na památku, ale asi se mu tam do zimy nechtělo.
- jirka5
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli se na té burze ve Štítarech vyskytuje taky běžná radioveteš?
Gestapáckého kožeňáku jsem se zbavil darováním majiteli muzea jízdních kol a motocyklů v Přerově nad Labem. Rád jej přijal a říkal, že do něj oblékne nějakou figurínu. Můžeš to také zkusit na Barrandově věnovat do fundusu, ale neberou už tam zdaleka všechno.
Toho kabátu se zbavit zadarmo nechci, ař tak moc nepřekáží, koukal jsem, někdo ho na internetu nabízel za 5kKč, otázka je, jestli ty peníze skutečně dostal.