Mění se hmotnost Pb gelový baterie při nabíjení (otazník)
Moderátor: Moderátoři
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- tomasjedno
Nejlíp tu laminárnost asi dodrží ta trubka, což by mohlo vysvětlovat její rychlejší klesání oproti původnímu bloku 400x400x100 mm.
Hmotnost i Archimedova vztlaková síla i plocha podstavy jsou u trubky 3,58x menší než u válce, takže to nezavdává nějaký evidentní důvod k rozdílné rychlosti klesání. Bohužel ale o rychlosti klesání válce v Celeronově experimentu nemáme žádnou informaci, protože ho nepotopil celý.p32 píše:Takže vztlaková síla vody u té trubky je 3.58x menší než u toho válce, že? Takže musí klesat tedy asi rychleji. Nebo zase blábolím?
- tomasjedno
Edit: No nedostatky v učivu určitě mám a spousty,ale bohužel vy modří jste toho taky moc nepředvedli. Víte velmi dobře co já mám špatně,ale že by jste napsali jasnou odpověď to ne.
Já se skvěle bavím a je mi celkem jedno jestli to bude v hvězdné pěchotě nebo zde.
Já si prostě stojím za tím,že na základnu trubky je větší tlak než na spodek válce. Ano hmotnost trubky je menší,ale dutý je střed a největší hmotnost je soustředěna po obvodě. Ale myslím,že tohohle přehadování už bylo dost.
- tomasjedno
To chceš jako říct, že když někdo napíše s prominutím blbost, tak mám mlčet, protože každý má právo myslet si a říkat jakoukoli hovadinu? Fakt jsi to tak myslel?pajosek2 píše:To je výsada Tomasjedno,že ukazuje nejdříve na druhé,že mají něco špatně
Edit: zbytek příspěvku vymazán. Kdo chce kam, pomozme mu tam.