Prosba na moderátory.
Moderátor: Moderátoři
Prosba na moderátory.
Děkuji.
Samozřejmě takoví zde nejsou všichni.
No a nyní předpokládám,že se začne vytahovat co jsem já napsal,kdy blbě a co jsem nevěděl atd. atd. Klasika.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Nějaký okolojdoucí chytrolín, s rozumy a dogmaty z internetu, nasátými do sebe jak houba - a polovina je jich nahovno - dokáže takhle otrávit slušného, mladého kluka, že udělá tohle.
Už jsem mu psal mail a prosil ho /já, starej vůl!/, jestli to má zazálohovaný, ať to vrátí všecko do mrtě zpátky.
Nebo jestli je to ještě někde v "engine koši EB", případně i s informacemi o původním umístění, tak by Krmolec mohl sám slušně poprosit adminy, ať to vrátí zpátky. Konkrétně tohoto je velká škoda.
Kluk se na tom mohl docela dost naučit a definitivní dvoukanálový modulek by se jistě někomu i hodil.
Ještě bychom přibastlili korekce se 4x BC/KC na kanál, upravená kastle od starého satelitu, střeva poslat judewarovi a byl by z toho zesík k PC a nějakým osmilitrovkám jako vyšitej. Dvojí, vlastně trojí užitek.
Ten třetí z vlastnoručního návrhu a následně dobře funkčního výrobku.
Tři tečky jako námět k úvaze, kdo v této cause měl být a nebyl pokárán, popř. srovnán do eurolatě, tentokrát dávám já.
...
Microlane tohle není svádění na fórum,ale upozornění na lidi,kteří mají vědomosti,můžou někomu něco předat,ale neumí se chovat. Ti tvoří fórum.
Edit: Myslím,že krmolec je znalý oboru a bylo by škoda,kdyby se takhle vzdal.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale všeobecně, nemám rád takovéto ukřivděné "slečinky", co se pak snaží, když se jim něco nelíbí, demonstrativně odejít z fóra.
Vždyť stačí jen pár dní nereagovat a vlákno upadne v zapomnění.
V životě to není vždy jednoduché a spravedlivé, a pokud pokaždé bude na nějakou kritiku reagovat takhle hystericky, nebude to mít jednoduché.
Je dospělý a tak by se měl chovat jako dospělý.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
krmolec píše:Prosím o smazání profilu - já již všechno své smazal.
Děkuji.
Běžte už do prdele a to hodně hluboko, citlivky.
Máte právo pouze na anonymizaci profilu, nikoliv na smazání profilu. Dále došlo k porušení oprávněného zájmu fóra zachovat zveřejněné příspěvky. Tak zní Pravidla. Pokud sem vlezete, sepíšete hromadu mouder, pak se urazíte a promáznete to, je to podrazáctví, protože tady jen vznikne bordel. Zavedu asi psychotesty.
Co zobete, že nic nevydržíte?
Tohle bude opět dotaz na právníka, co s tím dál.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]