Prosba na moderátory.
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale obecně takový člověk díky následným změnám jen omezuje ostatní lidi. A nařízení a oprav přibývá a přibývá. V tom je základní problém.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Bylo by to přehledné, žádné místo na obrazovce by to nezabíralo, kdo by byl zvědavý, přečetl by si jeho původní znění a hotovo.
Žádné globální rušení.
Já se třeba chystal na jeho odpověď ohledně použití BYV26 úplně normálně napsat, že jako rekuperačky jsou tyhle diody zcela zbytečně luxusní, drahý, že stejně dobře by se jejich primární funkce zhostily i BA159 či UF4005 za korunu. Totéž ten vstupní kond a několik dalších drobností, co tam buď nemusely být vůbec, nebo trochu jinak - kluk vypadal, že je ochotnej se učit.
Příčinu jeho znechucení a odchodu někam jinam, já za sebe vidím v něčem-někom úplně jiném.
Osobne bych nic nemazal, jen takove uzivatele pri podobnych zadostech prejmenoval na anonym a editaci bych omezil na hodku kvuli opravam pravopisnych chyb a byl by klid. At si hnupi uz pri registraci rozmysli jestli sem budou psat nebo ne.
- elektrosvit
termit256 píše:...uzivatel krmolec je proste blbec...
Nic sa nedeje, clovek sa casom uci - ak to tu este bude citat, tak mu odporucam namiesto straty casu a rypania sa v prehistorickych TW kupit D-ckove moduly na Aliexpresse a radsej si uzivat kvalitnu hudbu, vo vysledku s ovela vyssim vykonom a ovela vyssou ucinnostou
elektrosvit píše:Omezit editaci na hodinu mi přijde zbytečně přísné...
Někdy opravuju i staré příspěvky, protože jsem si nevšiml, že mě dlouho nepravidelně vynechávala čárka na klávesnici. Některé delší věty pak vypadají jako od negramoty. Samotný obsah neměním, pokud chci něco přidat, doplním "edit" nebo nový příspěvek.
Pokud si někdo neumí po sobě zavčas přečíst, co napsal blbě, tak přece o nic nejde. Většina uživatelů bastlírny je normálních a umí to pochopit a ta menšina superchytrých na gramatiku se z toho stejně jeden den potento. No a pokud někdo trpí samomluvou, tak musí rychle spravovat, aby stihl spravit i ten svůj psaný text.
Nikoho bych nemazal, není to žádná povinnost. Nikdo nikoho nenutí, aby sem lezl a povinně něco psal.
PeteBurns píše:dporucam namiesto straty casu a rypania sa v prehistorickych TW kupit D-ckove moduly na Aliexpresse a radsej si uzivat kvalitnu hudbu, vo vysledku s ovela vyssim vykonom a ovela vyssou ucinnostou
Je smutné, že už si spousta místních pod bastlením dokáže představit jen nakupování hotových modulů z Číny.
Nejčastěji edituji překlepy, kterých si také hned nemusím všimnout. Častěji se mi ale stává, že příspěvek píšu tak dlouho, až to někdo jiný stihne dřív. To samozřejme během psaní nezjistím, až příspěvek vložím. A třeba je už zbytečný nebo potřebuje ozřejmit, nač vlastně odpovídám. Možnost editace by se pak hodila.
A k tématu: kdybych měl po každé kritice utíkat, tak se v životě nezastavím. Kdo jednou prchne, totiž prchat nepřestane. Samozřejmě mám ny mysli kritiku, která vede k nějakému řešení, nikoli tu, která se zabývá okrajovými až úplně zbytečnými věcmi. A k takové tady dochází. Sice zřídka, přesto zbytečně často.
Na sruhou stranu mi připadá poněkud nepatřičné, že může být tak dětinsky vztahovačný a urážlivý chlap, který je v mé věkové skupině, i když mu třeba do důchodu nějaký pátek schází. To, že se na fóru objevil jako nováček, asi leckoho spletlo.
Inu, lidi jsme různé...
Hill píše:...Častěji se mi ale stává, že příspěvek píšu tak dlouho, až to někdo jiný stihne dřív. To samozřejme během psaní nezjistím, až příspěvek vložím...
Na tohle je dobre pri odeslani vypsat hlasku ze v dobe psani prisel ve vlakne novy prispevek. Taky se mi to obcas stane. Ale nevim jestli to engine fora umoznuje.
Jestli omezit editaci na hodinu nebo 2 dny je pro diskutovany ucel celkem jedno.