Prosba na moderátory.
Moderátor: Moderátoři
A, i když třeba i bylo vše potřebné k sehnání, bastlilo se pro radost, jestli do bude fungovat líp, než to, co se občas dá koupit hotové v obchodech.
K bastlení patří i napětí. Nemyslím rozdíl úpotenciálů, myslím napětí duševní: co to udělá, až to zapnu? Půjde ten měřák zkalibrovat na všech rozsazích, nebo budu muset ještě některé odpory změnit? Do čeho to vrazím? A nesežerou mě sousedi, až budu v panelákovém bytě ohýbat subpanel nebo kryt?
Otázek, které bastlíře napadnou, je samozřejmě daleko víc.
Pokud to má někdo jako výdělek,tak je to něco jiného samozřejmě tam jde o čas a nakoupit hotové díly je asi nutnost.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Ale ty urcite ten reprak nepouzivas u domaciho kina nebo ten kondenzator v radiu v kuchyni. Do kuchyne proste rychle placnes modul z ebay a bedynku z lidlu a pak ti zbyde cas na podobne skopiciny se sklenenymi kondiky
Jasně, nic osobního, ale psal jsi že "Ta radost s toho ,že něco vytvoříš a oživíš a máš jen vrtačku,pilník, svěrák,trubičkové pero a barvu na kůži na kreslení pošných spojů a jasně, že ruce. " Takže jsem to pochopil tak, že když máš něco navíc, tak už to není ta radost. Nemusíš psát dva příspěvky, můžeš zeditovat ten svůj první a rozšířit.pavelh píše:p32, ale no tak ach jo nějak jsi nepochopil co jsem psal,je mi líto.
Mám úplné pochopení pro ty, kteří s tím dokážou zabít celý večer, fandím jim, osobně jsem v situaci, kdy by se bastlením dalo zabít spousta času - který ale nemám
Liberté, égalité, bastlerité
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
PeteBurns píše:termit256 píše:...uzivatel krmolec je proste blbec...
Nic sa nedeje, clovek sa casom uci - ak to tu este bude citat, tak mu odporucam namiesto straty casu a rypania sa v prehistorickych TW kupit D-ckove moduly na Aliexpresse a radsej si uzivat kvalitnu hudbu, vo vysledku s ovela vyssim vykonom a ovela vyssou ucinnostou
Kvalita v Déčku? Déčko já odmítám
Osobne treba zrovna u zesilovacu vidim prostor pro bastleni pokud hleda kvalitu. Otazka ale je, jestli je lepsi lepit neco typu MDA2020 nebo koupit Dcko z ebay...
Nemám zájem o korekci pravopisu.
No a tak se ve volném čase scházejí tady na Bastlírně a o elektronice a bastlení si prostě povídají. Protože ji mají rádi a baví je, i když třeba právě nic nevyrábějí. Ale zůstávají "v obraze" a vzájemně si vyměňují znalosti a zkušenosti.
A tohle, si myslím, má smysl. X lidí je tak v případě potřeby připraveno do ledačeho se pustit, vyrobit, ověřit, nebo vyzkoušet.
Když si tohle uvědomíme, možná se víc pochopíme a nebudeme se tak hádat.
Ovšem i hádky ke člověku patří. Kdyby tu nebyly vůbec, bylo by to nudné fórum...